Ο Κικίλιας φωτογραφίζεται με τον νεογένητο γιο του (φωτο)

Spoilers

Μπορεί η «Γιορτή Της Μητέρας» να συγκεντρώνει μεγαλύτερη προσοχή κι αναγνώριση από το ευρύ κοινό, ωστόσο εξίσου σημαντική είναι και η «Γιορτή του Πατέρα». Μια γιορτή που καθιερώθηκε κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου και πραγματοποιήθηκε θεωρητικά για πρώτη φορά στις 5 Ιουλίου του 1908 στο Φέαρμοντ της Δυτικής Βιρτζίνιας των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ανήμερα της ιδιαίτερης αυτής ημέρας, τα social media έχουν πλημμυρήσει φωτογραφίες και ευχές. Ξεχωριστή ήταν ωστόσο η ανάρτηση που έκανε ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος δημοσίευσε στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τον έξι μηνών γιο του.

Ο Υπουργός Υγείας έγραψε στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες!
Μόνο αγάπη».

Να τονίσουμε, πως σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού σχεδιάζουν να βαφτίσουν τον μοναχογιό τους, το φετινό καλοκαίρι στην Πάτμο.

Το συγκεκριμένο νησί, άλλωστε, είναι το καταφύγιο της Τζένης Μπαλατσινού εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αφού περνάει εκεί τα καλοκαίρια της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Κικίλιας junior θα πάρει το όνομα Παναγιώτης Αντώνιος.

Το Παναγιώτης προέρχεται από τον πατέρα του Υπουργού Υγείας, ενώ το δεύτερο όνομα από ένα τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου στο Μοναστήρι του Ευαγγελισμού, στην Πάτμο.

Spoilers

Survivor spoiler: Ακόμα μία αποχώρηση από το ριάλιτι

Spoilers

Μύρωνας Στρατής: Από τα πιο αμήχανα πράγματα που μου έχουν συμβεί ήταν για μια κοπέλα που…