Ο Ιππότης που Ήταν Η Αλλαγή που Ονειρευόμουν

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι μια γυναίκα που ονειρεύεται τον ιππότη της, έναν άνθρωπο με μια ισχυρή προσωπικότητα και ευαισθησία. Σε συνέντευξή της, μίλησε για τον έρωτα και τον ιππότη που είχε φανταστεί. Έναν ιππότη που δεν ήρθε πάνω σε άλογο, αλλά ήταν ακριβώς αυτός που είχε ονειρευτεί.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε στην εκπομπή Δύο στις 10 στην ΕΡΤ1 για τον έρωτα και την προσδοκία της για έναν ιππότη στη ζωή της. Εκείνη που όνειρευόταν τον ιππότη της, τον άνθρωπο με την ισχυρή προσωπικότητα και τη γενναιοδωρία στο συναίσθημα. Ο πρίγκιπας που ποτέ δεν έφτασε επάνω σε άλογο, αλλά κατάφερε να αποκτήσει μια ειδική θέση στην καρδιά της.

Με την ηθοποιό να υπογραμμίζει τη σημασία της ευαισθησίας και της ενσυναίσθησης σε έναν ιππότη, αναδεικνύεται η ευαισθησία της ψυχής της. Ένας ιππότης που δεν προστάτευε μόνο το σώμα της, αλλά και τον καρδιακό της πόνο. Ένας ιππότης που δεν είχε μια πραγματική δύναμη μόνο στον αγώνα, αλλά και στη στήριξη και την κατανόηση που προσέφερε.

Έτσι, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μας μιλά για τον ιππότη της ζωής της, τον άνθρωπο που κατάφερε να κερδίσει την καρδιά της με την προσωπικότητά του και την ενσυναίσθησή του. Τον άνθρωπο που δεν ήρθε πάνω σε άλογο, αλλά ήταν ακριβώς αυτός που είχε ονειρευτεί.

Written by admin

Αντιμετωπίζοντας τις κύματα: Δείτε το νέο βίντεο (VIDEO)

Καίτη Γαρμπή: Τα ξεχωριστά γενέθλιά, η πραγματική της ηλικία ο γάμος με τον Δ. Σχοινά και οι αδυναμίες της