Ο Ηλίας Ψινάκης αμφιβάλλει για την ΕΡΤ στη Eurovision

Για να το πάρει ο Φωκάς σημαίνει ότι κάτι έχει ακούσει και ο Φωκάς είναι βασικός συντελεστής σε νίκες στη Eurovision, δηλώνει ο Ηλίας Ψινάκης για τη Μαρίνα Σάττι και το Ζάρι.
Στα backstage των γυρισμάτων της εκπομπής “Γηροκομείο” βρέθηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γιαννούλιας με την κάμερα του Happy Day. Ο Ηλίας Ψινάκης, στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε και στο θέμα της Eurovision.
“Ακόμα δεν έχω ακούσει το τραγούδι, αλλά όλοι μου λένε για αυτό και σκοπεύω να το ακούσω. Ακούω όμως πως το επιλέγει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Δεν έχω εμπιστοσύνη στην ΕΡΤ γενικά, αλλά είμαι βέβαιος πως οι καλλιτέχνες δεν φέρουν ευθύνη για αυτό. Η ΕΡΤ έχει κάνει αλλαγές τα τελευταία χρόνια, στατιστικά.
Ο Φωκάς έχει ακούσει κάτι που τον οδηγεί στην επιλογή της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision. Δεν γνωρίζω τη Μαρίνα προσωπικά, αλλά έχω ακούσει πως είναι άριστη”, δήλωσε ο Ηλίας Ψινάκης.
Όσον αφορά την πιθανή συμμετοχή του Σάκη Ρουβά στο “Γηροκομείο”, ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε: “Δεν θέλω να βάλω κανέναν σε δύσκολη θέση, να τον προσκαλέσω και να αρνηθεί. Αν επιθυμεί να έρθει ο Σάκης, είναι ευπρόσδεκτος, όλοι τον επιθυμούν”.

Written by admin

Ανεκδοτάρα με επιχειρηματία: Η γραμματέας και το… ταξιδάκι

Το καιρό με βροχές και θερμοκρασία έως 20 βαθμούς Κελσίου