Your Face Sounds Familiar: O Hσαϊας Ματιάμπα τραγούδησε Λάκη Παπαδόπουλο και εκείνος του έκανε μια έκπληξη

o-hsaias-matiampa-tragoudise-laki-papadopoulo-kai-ekeinos-tou-ekane-mia-ekpliksi

Το Your Face Sounds Familiar επέστρεψε σήμερα με την Μαρία Μπεκατώρου στην έναρξη της βραδιάς να υπόσχεται μοναδικές εμφανίσεις. Την αρχή έκανε ο Ησαΐας Ματιάμπα που μεταμφιέστηκε σε Λάκη Παπαδόπουλο.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης κλήθηκε να ερμηνεύσει το τραγούδι “Γυριστρούλα” και αν και στις πρόβες έδειξε να δυσκολεύεται τελικά κατάφερε να εντυπωσιάσει τους πάντες με την εμφάνισή του και να αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια και από τους τέσσερις κριτές.
Ωστόσο, η βραδιά επιφύλασσε και μια έκπληξη στον Ησαϊα Ματιάμπα αφού μετά το τέλος της κριτικής του στην οθόνη, εμφανίστηκε ο Λάκης Παπαδόπουλος ο οποίος σχολίασε με πολύ όμορφο τρόπο την εμφάνιση του τραγουδιστή χωρίς να παραλείψει να κάνει και λίγο χιούμορ.

“Mε έχετε συγκινήσει όλοι με τα καλά σας λόγια. Δεν πίστευα ότι με γνωρίζετε τόσο καλά. Με τιμήσατε ιδιαίτερα. Ο Ησαΐας Ματιάμπα είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, πάντα τον θαύμαζα και θα χαρώ πολύ να τον συναντήσω. Με έκανε όπως ήμουν παλιά που ήμουν άσχημος. Το χάρηκα πάρα πολύ. Μου αρέσει πολύ η εκπομπή σας και όλα τα παιδιά” είπε ο Λάκης Παπαδόπουλος.

Ανέκδοτο: Τι να σου πω ρε γυναίκα… Είσαι πολύ τυχερή. Εγώ ένα σώβρακο βρήκα …! Τρελό γέλιο

siopilos-dromos:-to-piano-deichnei-ton-enocho;

Σιωπηλός Δρόμος: Το πιάνο δείχνει τον ένοχο;