Ο Γιώργος Παπαγεωργίου εξηγεί γιατί δεν ήθελε να τον συνδέουν με την μαμά του, Φιλαρέτη Κομνηνού

March 12, 2021

Όσα είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στο The 2night Show του ΑΝΤ1!
Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Παπαγεωργίου τη νύχτα της Πέμπτης στον ΑΝΤ1 προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αγαπημένη του μητέρα και σπουδαία ηθοποιό, Φιλαρέτη Κομνηνού.
Ειδικότερα, ο Γιώργος Παπαγεωργίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «από τη δραματική σχολή ακόμα είχα αναπτύξει ένα μεγάλο κόμπλεξ. Δηλαδή κάπως ήθελα να αποφεύγω με κάθε τρόπο να συνδέομαι με το όνομα της μητέρας μου. Μου είχε βγει μία φοβία από την ανάποδη. Για να μην έχουν να πουν, να μην έχουν να σκεφτούν ότι είμαι σε αυτή τη δουλειά ως μία συνέχεια της μητέρας μου».
«Οτιδήποτε είχε να κάνει με δουλειές της μάνας μου το απέφευγα» πρόσθεσε ο πρωταγωνιστής της σειράς «Σχεδόν ενήλικες» στο MEGA. «Στην αρχή ήταν υποστηρικτική και καταλάβαινε ότι δεν έχει κανένα νόημα να μην δοκιμάσω τις δικές μου δυνάμεις. Μετά από δέκα χρόνια προέκυψε στην παράσταση «Αρίστος» η ανάγκη για μία περιοδεία και σκέφτηκα πολύ ότι θα ήθελα να δουλέψω με την μάνα μου».

«Ένιωσα ειδικά στο θεατρόφιλο κοινό πως δεν υπήρχε πια η ανάγκη να έχω αυτό τον φόβο. Δουλέψαμε μαζί και ήταν πολύ ωραίο».

Η Έρρικα Πρεζεράκου “λυγίζει” για την μικρή Αναστασία

Θέμης Αδαμαντίδης για τη σύλληψή του σε καζίνο: Δεν είμαι υφυπουργός, ούτε του κατηχητικού