Ο Γιώργος Λιάγκας αναδεικνύεται νικητής μετά από τόσο δύσκολο ανταγωνισμό – Η Λίτσα Πατέρα μένει στο παρασκήνιο

Ο Γιώργος Λιάγκας έκλεισε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στα νούμερα τηλεθέασης. Στο τέλος της εκπομπής, επιθυμούσε να ευχαριστήσει όλους.
“Φέτος ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά για εμάς, ένα όμορφο ταξίδι… Εδώ είμαστε μια οικογένεια, με καλά και κακά, με τσακωμούς… Ό,τι είδατε στην τηλεόραση ήταν ειλικρινές, αληθινά τσακωθήκαμε, αληθινά συμφωνήσαμε, ήταν όλα πραγματικά και έτσι θα συνεχίσουμε και του χρόνου”, δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.
“Υπέγραψα για άλλα δύο χρόνια, δεν το λέω γι’αυτό… Θέλω να ευχαριστήσω τον Κυριακού γιατί δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο κανείς να μου πει τι να πω… Ποτέ!”, πρόσθεσε επισημαίνοντας.
Η απουσία της Λίτσας Πατέρα από το φινάλε ήταν εμφανής, καθώς σύμφωνα με αναφορές, δε θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν. “Ήταν κυρία με κεφαλαίο Κ και ήταν τιμή μου που συνεργαζόμουν όλα αυτά τα χρόνια μαζί της”, ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας για τη Λίτσα Πατέρα.
Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής ευχαρίστησε τους ανταγωνιστές του, επιλέγοντας να αναφερθεί μόνο σε αυτούς που έχουν περίπου την ίδια ώρα εκπομπής. Δεν έγινε καμία αναφορά στην Φαίη Σκορδά, που ξεκινά αργότερα.
“Να ευχαριστήσω όλο τον ανταγωνισμό, τα δύο παιδιά του ΣΚΑΪ που ήταν οι βασικοί ανταγωνιστές μας φέτος στο σύνολο του κοινού, την Κατερίνα, τη Δανάη, τα παιδιά στο Star και όλους όσους ξεχνάω που κάνουν τώρα εκπομπές απέναντι. Κάνουν όλοι καλές εκπομπές, όσο μπορέσαμε να δούμε. Οπότε, όσο εσείς είστε καλοί, εμάς μας κάνετε καλύτερους”, είπε λήγοντας ο Γιώργος Λιάγκας.

Written by admin

Συγκρούσεις μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού (VIDEO)

Γρηγόρης Αρναούτογλου: “Για ποιο λόγο ασχολούμαστε με την Ελένη Μενεγάκη;”