Ο Γιώργος Λέντζας έστειλε μήνυμα στους κλέφτες του αυτοκινήτου του: «Σε 2.000 χιλιόμετρα θέλει λάδια»

Στο «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη έκανε δηλώσεις ο Γιώργος Λέντζας. Ο παρουσιαστής απάντησε για τα επαγγελματικά του, την προσωπική του και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι σε σχέση με την Άλκηστη Ζιρώ, αλλά και για την κλοπή του αυτοκινήτου του.

«Έχω κάνει δοκιμαστικό για το 5Χ5. Είναι τηλεοπτική Κιβωτός, έχουν μπει όλοι μέσα, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, μοντέλα, έχουν ακουστεί πολλά ονόματα. Όσο το παρουσίαζε ο Μάρκος το είχα δει ελάχιστα, αλλά είμαι μεγάλος φαν και τους ξένου», είπε αρχικά ο Γιώργος Λέντζας.

Ο Γιώργος Λέντζας είπε στη συνέχεια για την κλοπή του αυτοκινήτου του: «Δεν έχω να πω κάτι για αυτό, είναι αυτό που φαντάζεσαι. Αυτό το παραβιαστικό συναίσθημα. Το αμάξι σε 2.000 χιλιόμετρα θέλει λάδια και σε 4.000 θέλει λάστιχα. Οπότε παιδιά αν δεν το έχετε κάνει ανταλλακτικά και σκοπεύετε να το κινήσετε, λίγο προσοχή».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λέντζας δήλωσε: «Διάβασα τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή, τώρα όμως θα αρχίσω να κοκκινίζω, δεν το έχω με αυτά τα πράγματα, δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου, είναι όλα καλά παιδιά».

Χάλι Μπέρι: Πίνει κρασί στο μπαλκόνι… γυμνή

Κένταλ Τζένερ: Εμφανίστηκε σχεδόν γυμνή δημόσια