Ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκαλύπτει το σοκ του απέναντι στον Λάκη Λαζόπουλο

Αυτός ο άνθρωπος το κάνει πάντα! Δεν θα κάτσουμε να τον δικαιολογούμε!

«Αυτός ο άνθρωπος το κάνει πάντα! Δεν θα κάτσουμε να τον δικαιολογούμε!». Αυτή ήταν η αποκαλυπτική δήλωση του δημοφιλούς ηθοποιού Γιάννη Πουλόπουλου, ο οποίος εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για τον τρόπο με τον Λάκη Λαζόπουλο σατίρισε τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ.
Ο Γιάννης Πουλόπουλος δεν δίστασε να εκφράσει την αμηχανία του για το συγκεκριμένο σκετς του Λάκη Λαζόπουλου που παρουσιάστηκε στο Christmas Theater, καθώς παρέκλινε από τα συνήθη όρια της σάτιρας και της χιούμορ.
«Δεν έχω δει κάτι τόσο αμήχανο όσο αυτό. Έχω μεγάλη εκτίμηση για τον κύριο Λαζόπουλο, αλλά αυτό που είδα δεν με άφησε ασυγκίνητο. Είναι απαράδεκτο», δήλωσε ο ηθοποιός στη συνέντευξή του στο Super Κατερίνα.
Ολοένα και περισσότερες αντιδράσεις προκαλεί η συγκεκριμένη σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να εκφράζει την ανησυχία του για τον τρόπο με τον οποίο αυτή αντιμετωπίστηκε. Η πολύχρονη πορεία και η εκτίμηση προς τον Λάκη Λαζόπουλο δεν φάνηκαν να επαρκούν για να δικαιολογήσουν το αμφιλεγόμενο σκετς.
Σε έναν κόσμο όπου η ηθική και ο σεβασμός προς τους άλλους είναι αξίες που πρέπει να προστατεύονται, ο Γιάννης Πουλόπουλος επέλεξε να μιλήσει ανοικτά και απερίφραστα για την αντίδρασή του, αφήνοντας σαφές ότι αυτού του είδους η σάτιρα δεν είναι αποδεκτή και δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Written by admin

Εορτασμός του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου: Δηλώνει εκπρόσωπος Τύπου Αστυνομίας

Για τους δύο δεν το ξέραμε καν: 5 διάσημοι Έλληνες που είχε σχέση η Ζέτα Μακρυπούλια, είναι όλοι ένας κι ένας