Ο Γιάννης Μόρτζος αποκαλύπτει το περιστατικό με τον Γιώργο Λαμπάτο: Οι εξομολογήσεις του στην πρόβα

Ο Γιάννης Μόρτζος αποκάλυψε όλα τα παρασκήνια της συνεργασίας του με τον Γιώργο Λαμπάτο σε μια συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε ελεύθερα και ανέφερε πως δεν είχε καμία διένεξη με τον συνεργάτη του, απλά υπήρξε μια παρεξήγηση σε μια πρόβα.
“Εγώ δεν είπα τίποτα κακό για εκείνον. Ωστόσο, θα με στεναχωρούσε αν αυτά τα λόγια ερχόντουσαν από κάποιον που ήξερε τα πράγματα, αλλά ο Λαμπάτος τι ξέρει από πολιτική;” αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μόρτζος.
Αποκαλύπτει επίσης πώς η σύζυγός του, η Γιούλη Ζήκου, είχε προτείνει τον Λαμπάτο για συνεργασία και πώς ο ίδιος του έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε ένα έργο. Ωστόσο, οι προβες δεν προχώρησαν καθώς ο Λαμπάτος εμφανίστηκε μεθυσμένος.
“Μιλούσε άσχημα στην Γιούλη και όταν του είπα να φύγει, έβρισε εκείνη γιατί φοβόταν να εκφράσει την αδιαμαρτυρησία του σε μένα. Αντί να βελτιώνεται στις πρόβες, επεφόρτιζε το παιχνίδι λόγω μέθης. Μακάρι να βρει τον δρόμο του, αλλά με αυτή τη στάση δεν θα γίνει ποτέ καλός ηθοποιός”, καταλήγει ο Μόρτζος στη συνέντευξη του.

Written by admin

Αλλαγές στην κυκλοφορία της Αττικής οδού μετά την Τσικνοπέμπτη

Ανεκδοτάρα: Το ποντάρισμα στο καζίνο στην… ηλικία…!Τρελό γέλιο