Menu

Ο φόβος του βίαιου επεισοδίου: Πώς να αντιμετωπίσουμε τον φόβο για την ασφάλειά μας

Την Παρασκευή το πρωί, η Χριστίνα Παππά μίλησε για την άγρια επίθεση που δέχτηκε έξω από ένα φαρμακείο στη Γλυφάδα. Η ηθοποιός περιέγραψε με λεπτομέρεια τι συνέβη με τον άγνωστο άνδρα που την έβρισε, την έσπρωξε και τη χειροδίκησε.

“Βγήκα έξω από το φαρμακείο, είδα ότι με είχε κλείσει, μπήκα στη θέση του οδηγού από τον συνοδηγό και έκανα όπισθεν για να του κλείσω την έξοδο. Είχα καλέσει επίσης την αστυνομία. Αυτός ο άνθρωπος μπήκε μέσα με σκοπό να κάνει κάτι, ήταν σε έξαλλη κατάσταση”, είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Στη συνέχεια, η Χριστίνα Παππά πρόσθεσε: “Τώρα που ξαναβλέπω το περιστατικό, νιώθω σοκ. Πήγα στο αστυνομικό τμήμα με σκοπό να καταθέσω μήνυση. Όταν ακούω για παιδιά και ενήλικες, λυγίζω. Εγώ και ο γιος μου κλάψαμε. Αν δεν είχα κάνει το τάμα από τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε και έχουμε αντιμετωπίσει, θα πήγαινα μέχρι τέλους. Θέλω να διαμαρτυρηθώ και να φωνάξω ότι τέτοια περιστατικά πρέπει να τιμωρούνται”.

“Αν είμαι ειλικρινής, την πρώτη ημέρα είχα τρομερό θυμό και αγανάκτηση, δεν αντίλαμβανα τον πόνο στο σώμα μου. Υπάρχει ένα ποσοστό ανδρών που νομίζουν ότι αν μας βρίζουν θα μας τρομοκρατήσουν. Εγώ, λοιπόν, αντιδρώ σε αυτά τα προβλήματα βίας που ακούω τελευταία και είχα πολλή οργή και θυμό μέσα μου με όσα συμβαίνουν και έθεσα σε κίνδυνο τη ζωή μου επειδή αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ οργισμένος και θυμωμένος”.

“Θα μπορούσε να με πληγώσει πραγματικά με ένα μαχαίρι ή όπλο. Πολλές γυναίκες με κάλεσαν και μου είπαν πώς γίνεται; Αυτοί θα είχαν εγκαταλείψει την περιοχή. Επιπλέον, έχω πρόβλημα στον αυχένα μου λόγω κήλης και δεν έχω πάει στο γιατρό. Τώρα αισθάνομαι τρομερό πόνο σε ολόκληρο το σώμα μου”, πρόσθεσε επίσης η Χριστίνα Παππά.

Written by admin

Exit mobile version