Ζώδια: Ο Ερμής στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες επηρεάζει την κρίση των ζωδίων του Μεταβλητού Σταυρού

Spoilers

Η μέρα δεν ενδείκνυται για σημαντικές συμφωνίες και κινήσεις στον εργασιακό τομέα καθώς είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούμε από λανθασμένες αντιλήψεις και ψεύδη που θα μας οδηγήσουν σε παγίδες.

Ο Ερμής στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες επηρεάζει την κρίση των ζωδίων του Μεταβλητού Σταυρού.

Είναι απαραίτητο να είμαστε επιφυλακτικοί και εγκρατείς με πρόσωπα που υπόσχονται πολλά καθώς το πιθανότερο είναι να μας αποκρύπτουν πράγματα. Ή να θέλουν να μας παρασύρουν κατά την βούλησή τους σε επιλογές που δεν μας εξυπηρετούν.

Η έλλειψη διαύγειας χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη συνθήκη και δεν μας επιτρέπει να έχουμε άμεση και λογική αντίληψη των πραγμάτων. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε πιθανές προτάσεις που θα δεχτούμε και θα αφορούν την δουλειά μας. Είναι εύκολο να πραγματοποιήσουμε λάθος επιλογές που αργότερα θα ανακαλύψουμε ότι δεν καλύπτουν στον απόλυτο βαθμό τις ανάγκες μας. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις αφού το πιθανότερο είναι να μην καταλήξουν όπως πραγματικά επιθυμούμε.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και μας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσουμε με γοργούς ρυθμούς σε πρωτοβουλίες.

Που μπορεί να αφορούν τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σχέσεις. Βέβαια είναι γεγονός ότι ο δυναμισμός που δείχνουμε μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις και αντιδράσεις. Προκαλώντας υπερένταση σε καταστάσεις που βιώνουμε.

Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα πρόσωπα γύρω μας. Είναι εύκολο να μπούμε σε αντιδικίες που θα θορυβήσουν της σχέσης μας.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο μας βοηθά να λειτουργήσουμε με αποφασιστικότητα και ωριμότητα. Και να προωθήσουμε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε. Σημαντικά πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον θα πρωταγωνιστήσουν στις οποίες επιδιώξεις μας.

Το απόγευμα η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη στον Ζυγό μας καλεί να βρούμε τη χρυσή τομή στην προσωπική μας ζωή.

Οφείλουμε να ισορροπήσουμε τις ανάγκες μας με σκοπό να υπάρχει η απόλυτη αρμονία στην σχέση. Καλό είναι να αποφύγουμε πιθανές αντιδικίες με το ταίρι μας που επί της ουσίας θα μας απομακρύνουν.

 

Spoilers

Φάουτσι: Μπορούμε να θέσουμε υπό έλεγχο την πανδημία έως την άνοιξη του 2022

Spoilers

Η Γη της Ελιάς: Πότε θα δούμε το πρώτο επεισόδιο στο Mega