Billboard Music Awards: Ο Drake νοίκιασε το γήπεδο SoFi Stadium για να γιορτάσει την βράβευσή του ως Καλλιτέχνης της Δεκαετίας

O Drake πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε την βράβευση του ως «Καλλιτέχνης της Δεκαετίας» στην τελετή απονομής των Billboard Music Awards.

Ο ράπερ, που είναι γνωστός για τον ξέφρενο τρόπο ζωής του, διάλεξε το ολοκαίνουριο SoFi Stadium στο Inglewood της Καλιφόρνια για να πραγματοποιήσει το «πριβέ πάρτι» του. Σύμφωνα με το Ε!, το πάρτι αρχικά ξεκίνησε στο εστιατόριο «The Nice Guy» στο δυτικό Χόλιγουντ και έπειτα συνέχισε στο στάδιο.

Οι καλεσμένοι του ήταν περίπου 50 άτομα, ανάμεσα στα οποία βρίσκονταν και άλλες διάσημες προσωπικότητες, όπως ο The Weeknd, SZA, DJ Khaled και Doja Cat.

Βέβαια, 50 άτομα φαντάζουν πολύ λίγα μέσα σε ένα γήπεδο χωρητικότητας 70.000 ατόμων, το οποίο καταλαμβάνει περίπου 298 στρέμματα.

Σύμφωνα με πηγές, το δείπνο, που ετοίμασε για τους καλεσμένους του περιλάμβανε πύργους σαμπάνιας, καθώς και μπαρ, διασκορπισμένα σε ολόκληρο το γήπεδο.

Όπως φαίνεται σε μία φωτογραφία του καλλιτέχνη, ένα μεγάλο πανό ήταν κρεμασμένο ψηλά και έγραφε: «Συγχαρητήρια Drake, Καλλιτέχνη της Δεκαετίας».

Ο ίδιος την στιγμή, που παρέλαβε το βραβείο του μίλησε για την προτίμηση του να «γιορτάζει σπάνια το οτιδήποτε», όμως αυτή την φορά φαίνεται πως η περίσταση απαιτούσε μία μεγαλοπρεπή γιορτή.

σοκ

Αγγελική 31/5: Έρχονται ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!

sok

Facebook: Δεν θα απαγορεύει πλέον αναρτήσεις με θεωρίες ότι ο κορωνοϊός κατασκευάστηκε από ανθρώπους