Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμπνέει με μια νέα ιδέα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Χρήστος Μάστορας έχει αναλάβει το ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία “Υπάρχω”, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Δεκεμβρίου. Τα πρώτα εντυπωσιακά πλάνα του Μάστορα έγιναν γνωστά στο κοινό, δίνοντας μια πρώτη εικόνα για την πορεία του φιλμ.

Η ιστορία του “Υπάρχω” αφορά ένα παιδί από μια οικογένεια προσφύγων του Πόντου, το οποίο καταφέρνει να ξεπεράσει τα εμπόδια και να διακριθεί με το ταλέντο του. Η ταινία παρουσιάζει τη ζωή του μέσα από διάφορες πτυχές, όπως η μουσική, η αγάπη, η οικογένεια, οι φίλοι, το ψάρεμα, η δημιουργικότητα και πολλά άλλα.

Ο Χρήστος Μάστορας ανέβασε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας, γράφοντας: “Και θα υπάρχω στα τραγούδια που θ´ακούς”.

Τη σκηνοθεσία του φιλμ υπογράφει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος και το σενάριο η Κατερίνα Μπέη. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συμμετέχουν, εκτός από τον Μάστορα, η Κλέλια Ρένεση, η Ασημένια Βουλιώτη, η Αγορίτσα Οικονόμου, ο Δημήτρης Καπουράνης και η Άννα Συμεωνίδου, μεταξύ άλλων. Το καστ συμπληρώνουν επίσης πολλοί γνωστοί ηθοποιοί.

Η Κατερίνα Μπέη, σεναριογράφος της ταινίας, είχε αποκαλύψει ότι η ιδέα για το φιλμ προέκυψε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος είναι μεγάλος θαυμαστής του Στέλιου Καζαντζίδη. Η αρχική ιστορία ξεχώρισε για το πώς ένα αγόρι μεγάλωσε και εξελίχθηκε μετά από τραγικά γεγονότα που έζησε στα παιδικά του χρόνια.

Written by admin

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκαλύπτει: Η τηλεόραση ως μέσο κακοποίησης και υποκρισίας

Η σέξι εμφάνιση της Ιφιγένειας Τζόλα στη Μύκονο – Δείτε τις φωτογραφίες