Ο Χρήστος Βαλαβανίδης αμφισβητεί τις ηθοποικές ικανότητες του Γιάννη Μπέζου

Περιμένω στην άκρη να δω το πτώμα του εχθρού μου να περνάει. Αυτή είναι μια δήλωση που έκανε ο Χρήστος Βαλαβανίδης σε συνέντευξή του στην τηλεόραση. Ο ηθοποιός ανέφερε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του και τον ανταγωνισμό που αντιμετώπισε σε διάφορες περιπτώσεις.
Ο Χρήστος Βαλαβανίδης αναφέρθηκε επίσης στις αλλαγές που έφερε το κίνημα #metoo και στη σημασία του σεβασμού και της αξιοπρέπειας στον χώρο της υποκριτικής. Μοιράστηκε επίσης τις αναμνήσεις του από το ξεκίνημά του στην τηλεόραση και τη συνεργασία του με διάσημους ηθοποιούς όπως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.
Ο Χρήστος Βαλαβανίδης τόνισε ότι παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, ποτέ δεν παράτησε το όνειρό του και συνέχισε να προσπαθεί για την επιτυχία του. Με αυτήν την αισιοδοξία και αυτή τη διάθεση, συνεχίζει να προχωράει μπροστά, παίζοντας το παιχνίδι της ζωής του όπως το γνωρίζει καλύτερα. Και είναι αυτή η στάση που τον έκανε να αντιμετωπίσει με σεβασμό και αξιοπρέπεια τις δυσκολίες και τους εχθρούς του στον χώρο της ψυχραιμίας.

Written by admin

Ακούστε το νέο τραγούδι του Γουίλ Σμιθ – «Η μουσική ήταν πάντα εκεί για μένα»

Το δραματικό ταξίδι της Βίκυς Κουλιανού στο νοσοκομείο