Ο Χάρης Ρώμας ετοιμάζει νέα σειρά – Ποια πρόκειται να είναι η τηλεοπτική στέγη του νέου του τηλεοπτικού εγχειρήματος

Ο Χάρης Ρώμας ετοιμάζει μια νέα σειρά μετά το επιτυχημένο εγχείρημα του «Καφέ της Χαράς» και πρόκειται για μια σειρά που θα προκαλέσει αίσθηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Mega εκτιμάται πως θα είναι η νέα τηλεοπτική στέγη της νέας του σειράς.

Τα γυρίσματα για το Καφέ της Χαράς ολοκληρώθηκαν κι η σειρά θα μας αποχαιρετήσει σε λίγους μήνες με ένα μοναδικό φινάλε. Ωστόσο ο Χάρης Ρώμας δεν θα μείνει άπραγος, αφού ήδη ετοιμάζει μία νέα σειρά που θα προκαλέσει αίσθηση.

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά και την Σπυριδούλα Τριάντου ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος έχει στα σκαριά μία σειρά θα βασίζεται στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και θα αποτυπώνει στην οθόνη την ζωή των πρωταγωνιστών. Όσον αφορά τους ηθοποιούς, η πλειοψηφία θα αποτελείται από καλλιτέχνες που δεν έχουμε συνηθίσει τηλεοπτικά ενώ από το Καφέ της Χαράς θα παραμείνουν μόνο η Τζόυς Ευείδη κι ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης, που υποδύεται τον Όθωνα Τζιακόλια.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χάρης Ρώμας είναι ένα βήμα πριν συμφωνήσει με το Mega για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα.

Σωτήρης Ταχτσόγλου: Κρεμάστηκα από το μπαλκόνι κι έπεσα από τον τρίτο όροφο

Survivor spoiler διαρροή: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής… Στοιχήματα, φαβορί, απίστευτα αποτελέσματα – video