Menu

Ο Μπο αποκαλύπτει: Η απόρριψη της Τάμτα για το τραγούδι που ήθελε να συμμετάσχει

“Ο χωρισμός των γονιών μου με έκανε να κλειστώ στον εαυτό μου”, λέει ο Μπο.

Ο γνωστός ράπερ Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και συζήτησε με την Ευάννα Ζουμπούρογλου για πολλά θέματα που τον απασχολούν. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τα πρώτα βήματα στην καριέρα του, τη σχέση του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, αλλά και τον χωρισμό των γονιών του.

“Είμαι πολύ δημιουργικός αυτή τη στιγμή, ετοιμάζω ένα άλμπουμ και τραγούδια για άλλους καλλιτέχνες. Στο παρελθόν, είχα φάει απόρριψη από την Τάμτα για ένα τραγούδι που είχα γράψει και στο οποίο ήθελα να συμμετάσχει. Η δικαιολογία ήταν ότι την περίοδο εκείνη ετοιμάζει κάτι δικό της. Ξεκίνησα ως χορευτής σε νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και θυμάμαι ότι η Νατάσα Θεοδωρίδου μου κρατούσε τα χρήματα γιατί ήμουν πολύ σπάταλος”, ανέφερε ο Μπο.

Συνεχίζοντας, εξομολογήθηκε ότι ο χωρισμός των γονιών του επηρέασε σημαντικά τη ζωή του. “Στα πρώτα μου βήματα, έκανα και άλλες δουλειές για να επιβιώσω. Δούλευα και πόρτα σε νυχτερινά μαγαζιά για να βγάλω κάποια χρήματα. Ο χωρισμός των γονιών μου με έκανε να κλειστώ στον εαυτό μου και να υποστηρίξω τη μητέρα μου. Η ζωή μου χωρίζεται στα δύο με το Survivor, υπάρχει το πριν και το μετά. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα αδυνατίσω και θα έχω κοιλιακούς”, εξομολογήθηκε ο Μπο.

Με τις αποκαλύψεις του αυτές, ο Μπο έδειξε την πραγματική του πλευρά και τον αγώνα που έχει δώσει για να φτάσει ως εδώ.

Written by admin

Exit mobile version