Ο Αντώνης Ρέμος μιλάει για τις Ευρωεκλογές: Η επιλογή των βουνών είναι πιθανή

Δεν πήγαν και πολύ καλά τελικά οι επώνυμοι στις Ευρωεκλογές. Ο κόσμος δεν ψηφίζει πλέον βάσει επωνυμίας αλλά αυτούς που εμπιστεύεται προσωπικά.

Στο Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε ο Αντώνης Ρέμος το πρωινό της Δευτέρας (10/6), σε απευθείας σύνδεση από το Λος Άντζελες. Ο δημοφιλής τραγουδιστής έκανε το δικό του σχόλιο για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, την ώρα που στο διπλανό παράθυρο βρισκόταν ο Δήμος Βερύκιος.

«Ο Δήμος (Βερύκιος) πρέπει να κατέβει στις επόμενες εκλογές. Μετά τον σάλο που έκανε ο Αυτιάς, ο Δήμος νομίζω ότι αξίζει μία θέση στις ελληνικές εκλογές. Ξέρει αυτός», είπε αρχικά χαριτολογώντας ο Αντώνης Ρέμος, ενώ παραδέχθηκε πως δεν κατάφερε να ψηφίσει από την Αμερική με την επιστολική ψήφο.

«Απ’ ό,τι είδα όλοι χάρηκαν και όλοι στεναχωρήθηκαν ταυτόχρονα με τα αποτελέσματα. Κάποια στιγμή θα πρέπει να αναλογιστούμε ως λαός ότι ή θα πρέπει να παίρνουμε θέση στις πολιτικές αποφάσεις αυτού του τόπου ή μάλλον θα πρέπει να πάμε στα βουνά, δεν ξέρω», σχολίασε αμέσως μετά ο τραγουδιστής.

«Εγώ πιστεύω ότι δεν πήγαν και πολύ καλά τελικά οι επώνυμοι στις Ευρωεκλογές. Ο κόσμος δεν ψηφίζει πλέον βάσει επωνυμίας αλλά αυτούς που εμπιστεύεται προσωπικά», επισήμανε ο Αντώνης Ρέμος.

Written by admin

Οι 21 Έλληνες Που Θα Εκλεγούν Ως Ευρωβουλευτές στις Ευρωεκλογές του 2024

Latest

Ήρθαν οι πιο κρίσιμες ώρες για την Κέιτ Μίντλετον: Μαθαίνει τα νέα ο Ουίλιαμ και είναι έτοιμος για αυτό που έρχεται