“Δεν θα ήταν ωραίο αύριο να γεμίσουν τα social media με φιλιά;”, είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης και φίλησε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο στόμα – βίντεο

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι παρόλο που γνώριζαν ότι ενδέχεται η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη να πάει στο Netflix, ενθουσιάστηκε υπερβολικά μόλις το έμαθε και επίσημα.

“Ήταν κάτι που γνωρίζαμε σαν πιθανότητα πολύ καιρό. Όταν ανακοινώθηκε, με συνεπήρε το κύμα ενθουσιασμού λες και πήραμε τη Eurovision. Είναι μία επιβράβευση δουλειάς που είναι δύσκολη και απαιτητική και έχουν δουλέψει πολλοί άνθρωποι για αυτό. Δεν δίνει προβολή, δίνει την προοπτική της προβολής.

Κάνουμε μία δουλειά που λόγω γλώσσας απευθύνεται σε Έλληνες, λες ίσως το κοινό ενδιαφερθεί. Θα με ενδιέφερε να δουλέψω στο εξωτερικό”, δήλωσε αρχικά και μιλώντας για τη συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη δήλωσε:

Βλέπεις το Maestro; Είδες αυτήν τη φανταστική ερωτική σκηνή με τα δύο αγόρια; Πειράζει; Τον σκηνοθέτη; Γιατί έχεις καλύτερο φως”, ανέφερε ο Αντίνοος Αλμπάνης και κατευθύνθηκε προς την θέση του Θεοχάρη Ιωαννίδη.

“Δεν θα ήταν ωραίο αύριο να γεμίσουν τα social media με φιλιά;” είπε και έδωσε ένα φιλί στο στόμα στον παρουσιαστή. “Φιλάς ωραία”, αποκρίθηκε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. “Μου το έχει πει ο Στάνκογλου στο Τανγκό των Χριστουγέννων. Εκεί φιλιόμασταν. Ελάτε παιδιά είναι ωραία τα φιλιά”, απάντησε ο ηθοποιός.

Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: ΣΟΚ! Αυτή χωρίζει Βασιλική και Φίλιππο

Gweneth Lee: “Λατρεύω να κάνω σεξ με παντρεμένους τα Χριστούγεννα” … οι δηλώσεις της που προκαλούν σάλο