Πολιτική: Ο… ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ για τις εσωκομματικές κάλπες και τα στρατόπεδα στο ΚΙΝΑΛ

o…-anentachtos-gia-tis-esokommatikes-kalpes-kai-ta-stratopeda-sto-kinal

Από την Πέμπτη το μεσημέρι ήταν γνωστό σε υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη ότι τελικά θα ανοίξουν τα Mall (το ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς την Παρασκευή). Εδώ που τα λέμε ήταν τελείως άκυρο να είναι ανοιχτό το λιανεμπόριο, αλλά να στοχοποιούνται τα εμπορικά κέ- ντρα που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να τηρήσουν τα μέτρα σαφα- λείας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, οι στενοί συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά της εισηγούνται να ανοίξει το ζήτημα της κατάρτισης των ψηφοδελτίων, παρά το γεγονός ότι δεν προβλέπονται εκλογές το άμεσο χρονικό διάστημα. Ο λόγος; Μα φυσικά για να δοθούν υποσχέσεις σε στελέχη περί ένταξής τους σε αυτά, υπό την προϋπόθεση ότι θα στηρίξουν την κυρία Γεννηματά στις εσωκομματικές κάλπες.

Παραμένω στα του ΚΙΝΑΛ για να σας αναλύσω τα στρατόπεδα που έχουν διαμορφωθεί εν όψει των εσωκομματικών εκλογών. Μέχρι στιγμής την πιο μεγάλη κινητικότητα καταγράφει ο Ανδρέας Λοβέρδος, που έχει ήδη προβεί σε δεκάδες τηλεδιασκέψεις με στελέχη του κόμματος αλλά και της αγοράς, από όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει έγκειται κατά κύριο λόγο στο ότι τα περισσότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλα σε ηλικία και επομένως δυσκολεύονται με τις ηλεκτρονικές τηλεδιασκέψεις μέσω Zoom. Γι’ αυτό οι επιτελείς του πρώην υπουργού δίνουν έμφαση στις περιοδείες που προγραμματίζονται ανά την επικράτεια, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Όσον αφορά τον Νίκο Ανδρουλάκη (ο οποίος παρεμπιπτόντως  δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του), οι πυρήνες του στην επαρχία είναι ήδη έτοιμοι λόγω της προηγούμενης υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του Κινήματος.

Αυτοί που τρέχουν οργανωτικά ζητήματα είναι οι άνθρωποι απολύτου εμπιστοσύνης του, δηλαδή οι Στέφανος Ξεκαλάκης και Ανδρέας Σπυρόπουλος. Τέλος, φιλότιμες προσπάθειες καταβάλλει και ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος ελέγχει σημαντικούς πυρήνες στην πρωτεύουσα, την Ήπειρο και τη Στερεά Ελλάδα.

survivor:-apopse-i-megali-allagi-tou-rialiti-pou-tha-charopoiisei-tous-tiletheates

Survivor νέα 26/4: Απόψε η μεγάλη αλλαγή του ριάλιτι που θα χαροποιήσει τους τηλεθεατές

Χamos

ΘΕΜΑ: Ιστορικό αρνητικό ρεκόρ με 14 ντέρμπι χωρίς νίκη για την ΑΕΚ