Ο Αλέξης Κούγιας μιλά για τη νέα σχέση της Βατίδου – «Να σκέφτεται καθημερινά ότι έχουμε δύο παιδιά»

Ο Αλέξης Κούγιας προέβη σε κάποιες δηλώσεις στο Πρωινό, με αφορμή τις εξελίξεις στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για τον καρκίνο, αλλά και για τη νέα σχέση της πρώην συζύγου του, Εύης Βατίδου με τον Ηλία Κωνσταντίνου.

Ο Αλέξης Κούγιας για την κατάσταση της υγείας του είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να σας πω ότι το βασικό πρόβλημα της υγείας μου, δηλαδή ο καρκινικός όγκος που βρέθηκε κοντά στους λεμφαδένες και που χρειάστηκε να αφαιρεθούν και οι 39 λεμφαδένες, έχει εξαλειφθεί. Επειδή ο καρκίνος είναι ένα ύπουλο γεγονός, είναι μια ύπουλη ασθένεια, θα χρειαστεί επί δύο χρόνια να κάνω μια σειρά ορμονοθαρεπειών. Ο καρκίνος έχει τελειώσει για μένα».

Σε σχέση με τη νέα σχέση της Εύης Βατίδου με τον Ηλία Κωνσταντίνου, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Ακούστε κάτι, αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώνει. Έχω κάνει μια δήλωση την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτός ο γάμος έχει τελειώσει από το 2007, έχουν περάσει 16 ολόκληρα χρόνια».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ο δικηγόρος: «Και εκείνο που μπορώ να πω μόνο και αυτό είναι και μια προτροπή, και προς την πρώην σύζυγό μου, να σκέφτεται καθημερινά ότι έχουμε δύο παιδιά τα οποία εξελίσσονται εξαιρετικά και έχει πολύ μεγάλη σημασία για τη μελλοντική τους ζωή, ποιος είναι ο πατέρας τους, ποια είναι η μητέρα τους και τι κάνουν στη ζωή τους. Ούτε πριν παντρευτώ, ούτε μετά που τελείωσε ο γάμος αυτός, εγώ δεν έχω δημοσιοποιήσει οποτεδήποτε, μια προσωπική μου σχέση».

«Λύγισε» on air ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (VIDEO)

Σοκ: Στο χειρουργείο ο τραγουδιστής Θοδωρής Φέρρης – Τι συνέβη;