Survivor 4 spoiler 21/5:Ο Άλεξ Παππάς αποφάσισε να μιλήσει για όλα, και για τον ρόλο που είχε

Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor. Ο γνωστός ηθοποιός κατάφερε Ο παίκτης που ξεσήκωσε πολλές αντιδράσει μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης δεν κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι και τελικά βάσει ψηφοφορίας αποχώρησε.

Απόσπασμα της συνέντευξης του πρόβαλε το «Ευτυχείτε».

Για την αρνητική εικόνα που είχε ο κόσμος για εκείνον είπε:
Όταν γύρισα, είδα ότι μερικά κανάλια και εκπομπές έπαιζαν το όνομά μου αρνητικά. Στην αρχή θεώρησα ότι δεν ήταν τόσο μεγάλο το πρόβλημα για να με επηρεάσει. Στη συνέχεια μιλώντας με φίλους και γνωστούς έμαθα ότι κάποιοι μιλούσαν αρνητικά και ότι έχει δημιουργηθεί μια άσχημη εικόνα για εμένα. Δεν με πλήγωσαν αυτά τα σχόλια.  Στην πορείαό μως διαβάζοντας μηνύματα στα social media αλλά και κυκλοφορώντας στον δρόμο διαπίστωσα ότι ο κόσμος με αντιμετωπίζει πολύ θετικά. Βλέπω ανθρώπους να με χαιρετούν εγκάρδια, να μου γράφουν ότι είχα δίκιο γι’ αυτά που έλεγα» αναφέρει.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρει: «Σκεφτόμουν ότι μπορεί στο μοντάζ τα πράγματα να αλλοιώνονται, διότι και τα άτομα της παραγωγής κάνουν διάφορα μίτινγκ για να βγάλουν το σωστό αποτέλεσμα.

Πιστεύεις δηλαδή ότι σε κάποιο μίτινγκ της παραγωγής μπορεί να σκέφτηκαν να σου δώσουν τον ρόλο του κακού;
Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για το πώς σκέφτεται η παραγωγή. Η άμυνά μου ήταν να λέω την αλήθεια με αιχμηρό τρόπο.

Αυτό σημαίνει πως όσα είπες για τον Nίκο και την Άννα Μαρία, ότι έχουν έρθει κοντά, ήταν αληθινά;
Εγώ έλεγα πάντα την αλήθεια…

Πολύς θόρυβος δημιουργήθηκε και για ένα σχόλιο που έκανες για την Ελευθερία Ελευθερίου, όπου άφησες να εννοηθεί ότι σε φλέρταρε για να μην την ψηφίσεις.
Αυτό όμως το περιστατικό που αναφέρεις έγινε στην τρίτη εβδομάδα του παιχνιδιού. Την Ελευθερία δεν τη γνώριζα πριν από το Survivor. Είχαμε συναντηθεί για δέκα λεπτά κι αυτό ήταν όλο. Όταν την άκουγα λοιπόν να με λέει «άντρα μου» και «αγάπη μου», δεν μπορούσα να φανταστώ ότι συνηθίζει να μιλάει έτσι. Όταν το συζητήσαμε, λύθηκε η παρεξήγηση και ήμασταν μια χαρά. Αυτή τη συζήτηση προφανώς δεν την είδατε…

Όσο ήσουν στο παιχνίδι έδωσες στον Σάκη ένα μενταγιόν με μία καρδιά για να το χαρίσει στη Μαριαλένα. Ωστόσο, το ίδιο μενταγιόν η Μαριαλένα το είχε φορέσει στο πάρτι της ένωσης. Πώς γίνεται αυτό;

Δεν ξέρω τι έγινε στο μοντάζ. Η πραγματικότητα είναι ότι εγώ έφτιαξα αυτό το μενταγιόν και το έδωσα στον Σάκη για να το προσφέρει στη Μαριαλένα. Δεν λειτούργησα ως κουμπάρος. Απλά βλέποντας ότι υπάρχει κάτι πολύ γαλήνιο ανάμεσά τους έκανα αυτή την ενέργεια, θεωρώντας ότι θα αρέσει και στους δύο.

Η Ελευθερία Ελευθερίου που ήταν στην εκπομπή απάντησε στις δηλώσεις του Αλέξη Παππά: «Ισχύει αυτό που λέει ο Αλέξης Παππάς. Όλα ξεκίνησαν από τον Τριαντάφυλλο. Εγώ γενικά είμαι πολύ θερμός άνθρωπος. Είναι ο τρόπος μου αυτός. Τον Αλέξη τον γνωρίζω από παλιά, σε ένα φιλικό σπίτι, κάπως πριν φύγουμε είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο. Στο πρόσωπο του Αλέξη έβλεπα κάτι οικείο.

Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ με την παρεξήγηση που είχε γίνει. Τη λύσαμε. Βλέποντας ότι ένας άνθρωπος είναι μόνος του ανθρώπινα τον προσέγγισα και το λύσαμε. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο για να μην με ψηφίσουν» είπε.

Τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα του σταθμού!

Η Σκιάθος στις 25 καλύτερες παραλίες του κόσμου