Νυφούλα έντυσαν την 14χρονη Ελένη που πέθανε μετά από ατύχημα στο μπάνιο βιντεο

Ο Βόλος παρακολουθεί συντετριμμένος μια οικογένεια να θρηνεί για την απώλεια της 14χρονης.

Το βίντεο που ανήρτησαν στα social media οι δικοί της άνθρωποι πραγματικά συγκλονίζει. Το παιδί έδωσε μάχη σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη χωρίς να τα καταφέρει. Μυστήριο για τις συνθήκες του τραυματισμού της.

Ανάστατος ο Βόλος και το Αλιβέρι Νέας Ιωνίας από τον θάνατο ενός 14χρονου παιδιού, που πάλεψε γενναία σε νοσοκομείο χωρίς να τα καταφέρει.

Με βαριά τσιγγάνικα τραγούδια να ακούγονται παντού, η 14χρονη Ελένη “γύρισε” σπίτι της ντυμένη νύφη και στο Αλιβέρι της Νέας Ιωνίας οι ετοιμασίες υποδοχής της σορού της παραπέμπουν σε γάμο.
Στο Αλιβέρι, στον τσιγγάνικο οικισμό , έχουν τους δικούς τους πολιτισμικούς κώδικες και το μοιρολόι για τον θάνατο της 14χρονης έλαβε χαρακτηριστικά λαϊκής λατρείας. Η Ελένη που από τις 4 Ιανουαρίου έπεσε σε κώμα , μετά από πτώση στο μπάνιο του σπιτιού της , πέθανε από ανακοπή στο Ιπποκράτειο.

“Εμείς νύφη την κηδεύουμε και σήμερα την παντρεύουμε. Μας βρήκε μεγάλο κακό. Το παιδί θα κηδευτεί σαν να ήταν νύφη , σαν να είχαμε γλέντι για γάμο”, είπε ο παππούς της κ. Κολόνιας στα gegonota.news. Σε όλο το Αλιβέρι ήχησαν πυροβολισμοί μόλις η σορός μεταφέρθηκε σπίτι και όλοι έρεναν με λουλούδια το ανοιχτό φέρετρο. Τα χειροκροτήματα και τα κλάματα , ακολούθησαν τα ανατολίτικα τραγούδια.
Δείτε το video “>εδώ
πηγη

Αυτή η Νύχτα Μένει spoiler: Εύη και Φωτεινή χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους

Η γη της ελιάς 2ος κύκλος spoiler: Τον καρφώνει στην αστυνομία!