Νύφη πόζαρε για μια φωτογραφία, άκουσε τον γαμπρό να φωνάζει – Όταν το κατάλαβε, ήταν αργά

Αυτή η νύφη πόζαρε αμέριμνη για να βγάλει την πιο πετυχημένη φωτογραφία, όταν ο άνδρας της άρχισε να φωνάζει. Ήταν όμως αργά όταν κατάλαβε τι έλεγε.

H Ροσάντζελα Ντε Σίλβα πόζαρε για μια δραματική φωτογραφία σε ένα όμορφο βράχο με την θάλασσα πίσω της. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δεν είχε καταλάβει πως ο άντρας της τραβούσε βίντεο. Ακόμα μια φωτογραφία νύφης που έγινε viral μετά από αυτή εδώ, που βλέπουμε τη γυναίκα να τρέχει με το νυφικό.

«Ήμασταν στην παραλία και αποφάσισα να βγάλω μια φωτογραφία σε έναν βράχο που μου άρεσε», έγραψε. «Δεν ήξερα ότι ο άντρας μου τραβούσε βίντεο. Καθώς πόζαρα, άρχισε να μου φωνάζει για το κύμα, αλλά πραγματικά δεν το περίμενα.»

Ο φωτισμός και η όλη σύνθεση ήταν τέλεια: η Ροσάντζελα φορούσε ένα άσπρο φόρεμα, τα ξανθά μαλλιά της τα φυσούσε ο άνεμος και την περιτριγύριζε η γαλάζια θάλασσα και ο ουρανός.

Ήταν η προσωποποίηση της κομψότητας – μέχρι που κάτι άλλαξε. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, η Ροσάντζελα βολεύεται στον βράχο ενώ ο άντρας της την προειδοποιεί πίσω από την κάμερα. Εκεί που ήταν μια χαρά, ένα τεράστιο κύμα την σκέπασε και χάλασε την τέλεια εικόνα. Φυσικά, χαιρόμαστε πρώτα από όλα που δεν χτύπησε!

Δείτε το βίντεο:

Νύφη χορεύει το πιο «μαγικό» τσιφτετέλι στο γάμο της – «Έτριξαν» τα πατώματα και ο γαμπρός τρελάθηκε

Ένα «μαγικό» τσιφτετέλι κυκλοφορεί με πάνω από 425.000 προβολές στο YouTube, με μια νύφη προ διετίας να χορεύει αισθησιακά, «τρίζοντας» τα πατώματα και τρελαίνοντας το γαμπρό.

Το γλέντι… άναψε μόλις ξεκίνησε να ακούγεται το «Άναψε το τσιγάρο», με την ίδια να σηκώνεται και να «αναστατώνει» την πίστα, δημιουργώντας χαμό και αναγκάζοντας άπαντες να σηκωθούν από τα τραπέζια τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα διαπιστώσετε το λόγου το αληθές, με την εν λόγω νύφη να κερδίζει επάξια το βραβείο της… καλύτερης χορεύτριας μέσα σε νυφικό.

Δείτε το:

Σοκάρει ο Παντελής Καναράκης: «Ήμουν στο τσακ να πάθω νευρική ανορεξία»

Ανησυχία για τον Σάκη Αρναούτογλου: Καθηλωμένος στο κρεβάτι και χωρίς φωνή – Το δημόσιο μήνυμα για την υγεία του