Ντούα Λίπα: Σούπερ hot εμφάνιση – Βγήκε έξω φορώντας μόνο ένα βελούδινο κορμάκι! (ΦΩΤΟ)

Η Ντούα Λίπα ακολουθεί πιστά τις νέες τάσεις της μόδας και πολλές φορές δημιουργεί νέες. Αλλά αυτή τη φορά, έκανε τα φορμάκια να δείχνουν ωραία.

Συγκεκριμένα, η ποπ σταρ τίμησε τους σχεδόν 89 εκατομμύρια οπαδούς της στο Instagram με ένα ακόμη party outfit με ένα ολόμαυρο σύνολο, το οποίο επικεντρώθηκε γύρω από ένα ολόσωμο κομμάτι.

Το λουκ της αποτελούνταν από ένα ιδιαίτερο μαύρο βελούδινο φορμάκι με τολμηρά κοψίματα και μια λεπτομέρεια στο δέσιμο στα πλάγια με ένα δαντελένιο διαφανές σουτιέν Gucci σε μαύρο χρώμα. Το σουτιέν με τα γωνιακά κοψίματα είχε ως σχέδιο το μοτίβο του μονογράμματος GG του ιταλικού οίκου μόδας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανάρτηση, χωρίς να αποκαλύπτει το μέρος όπου βρισκόταν, έγραφε: «Σε αναζήτηση της κοντινότερης πίστας».

Η Ντούα Λίπα, η οποία έγινε πρόσφατα 28 ετών, και πέρασε ένα αξέχαστο καλοκαίρι, με διακοπές τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ίμπιζα, χρησιμοποιεί συχνά το Instagram για να καταγράψει τα ενδυματολογικά της επιτεύγματα.

Για παράδειγμα, στα γενέθλιά της φόρεσε δύο διαφορετικά σύνολα: ένα καυτό κόκκινο φόρεμα Valentino με σκίσιμο στο πόδι μέχρι το ύψος του μηρού και ένα μπλε μίντι φόρεμα Bottega Veneta, σε χρώμα Tiffany, με κρόσσια και ανοιχτή πλάτη.

# Ντούα Λίπα

Πηγή

Ανέκδοτο: Ο τεμπέλης ψαράς και η επική απάντησή του …!Γέλιο

Τζούλια Νόβα: «Τρελαίνει» την Μύκονο με το μαύρο της μπικίνι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)