Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τα παιχνίδια με τον Βασάλο και η επική ατάκα – «Έλα θεία, απ’ τη ΔΕΗ είμαστε» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ και VIDEO)

Με τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς της και τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την παρέα του βρέθηκε στη θάλασσα η Ντορέττα Παπαδημητρίου και πέρασαν μία υπέροχη μέρα δίπλα στο κύμα!

Η μεγάλη παρέα βρέθηκε σε παραλία στο Λαγονήσι και έδειξε να περνάει υπέροχα. Ειδικά όταν η Ντορέττα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μπήκαν στο νερό και άρχισαν τα παιχνίδια. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια ανέβηκε στους ώμους του Κωνσταντίνου και εκείνος ανέλαβε να την πετάξει με φόρα για να κάνει θεαματική βουτιά εκείνη, όμως ήταν λίγο δύσκολο καθώς η Ντορέττα άκουγε την ατάκα «Έλα θεία, απ’ τη ΔΕΗ είμαστε» και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της.

Τελικά, κακήν κακώς, η Ντορέττα Παπαδημητρίου κατάφερε να σταθεί στους γυμνασμένους ώμους του Κωνσταντίνου και να κάνει τη βουτιά της, συνεχίζοντας βέβαια να γελάει. Η συγκεκριμένη μέρα σίγουρα ήταν ξεχωριστή για την ηθοποιό καθώς εκτός από τους φίλους της, είχε κοντά της τόσο την αδελφή της όσο και την ανιψιά της αλλά και τους γιους της που απολάμβαναν και εκείνοι τις βουτιές τους στη θάλασσα.

Η Ντορέττα ανέβασε όμορφα φωτογραφικά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αυτές τις ξεχωριστές, για την ίδια, στιγμές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σοφιάνα Αβραμάκη: Έστειλε εξώδικο για δημοσιεύματα ότι είναι σε σχέση με τον Σχίζα

Σέξι «ατύχημα» από την Κάτια Ταραμπάνκο: Το γνωστό μοντέλο ξέχασε να βάλει σουτιέν και φάνηκαν όλα (pic)