Menu

Ντορέττα Παπαδημητρίου συμφωνεί απόλυτα με την Μαίρη Συνατσάκη για τον Ηλία Ψινάκη

Η αγάπη μου για την Κατερίνα Λιόλιου, που, δύο χρόνια μετά, ξαναέρχεται στο προσκήνιο κάτι που θέλει να ξεχάσει” ανέφερε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.
Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star συνάντησε τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο, το πρωί της Τρίτης. Η όμορφη ηθοποιός κλήθηκε να αναφερθεί τόσο στα σχόλια του Ηλία Ψινάκη για την καλή της φίλη, Μαίρη Συνατσάκη, όσο και στην αντίδραση της Κατερίνας Λιόλιου.
Συγκεκριμένα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε χαρακτηριστικά ότι “συμφωνώ 100% με την Μαίρη Συνατσάκη. Συμφωνούσα τότε και συμφωνώ και τώρα. Στέλνω τον σεβασμό μου και το θαυμασμό μου για κάθε γυναίκα που έχει βγει μπροστά και μιλήσει”.
“Στέλνω την αγάπη μου και στην Κατερίνα Λιόλιου, που τώρα με όλο αυτό, δύο χρόνια μετά, ξαναέρχεται στο προσκήνιο κάτι που είμαι σίγουρη και αποδεικνύεται και από το δικό της ποστ ότι θέλει να το ξεχάσει. Οπότε την αγάπη μου, καλό Πάσχα, να είσαστε καλά και σας ευχαριστώ πολύ”.
Όταν ρωτήθηκε για την καλή της φίλη, Αθηνά Οικονομάκου, και τον χωρισμό με τον Φίλιππο Μιχόπουλο μετά από έξι χρόνια γάμου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου απλά είπε με χαμόγελο ένα “γεια σας, παιδιά, καλό Πάσχα” στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του STAR.

Written by admin

Exit mobile version