Νοσηλευτής σε νοσοκομείο, σκότωσε 85 άτομα μέσα σε 5 χρόνια και δεν τον πήρε κανείς χαμπάρι!

Ένας Γερμανός νοσοκόμος, ο οποίος χορηγούσε θανατηφόρα φάρμακα στους ασθενείς επειδή του άρεσε η συγκίνηση της ανάνηψης, έχει φuλακιστεί ισόβια αφού κρίθηκε ένοχος για το θάνατο 85 από αυτών. Νοσηλευτ…

Ένας Γερμανός νοσοκόμος, ο οποίος χορηγούσε θανατηφόρα φάρμακα στους ασθενείς επειδή του άρεσε η συγκίνηση της ανάνηψης, έχει φυλακιστεί ισόβια αφού κρίθηκε ένοχος για το θάνατο 85 από αυτών. Νοσηλευτής έκανε τεστ DNA και ανακάλυψε πως είναι εκατομμυριούχος!

Ο Niels Hoegel, 42 ετών, διέπραξε τις δολοφονίες μεταξύ 2000 και 2005 ενώ εργαζόταν σε δύο νοσοκομεία στη βορειοδυτική Γερμανία, καθιστώντας τον τον πιο παραγωγικό γνωστό δολοφόνο επί συρροή της χώρας.

Νοσηλευτής σε νοσοκομείο, σκότωσε 85 άτομα μέσα σε 5 χρόνια και δεν τον πήρε κανείς χαμπάρι!

Η αστυνομία έχει εντοπίσει περισσότερους από 200 ύποπτους θανάτους που συνδέονται με τον Hoegel, αλλά μπόρεσαν μόνο να ερευνήσουν 130 από αυτούς επειδή μερικοί από τους νεκρούς είχαν ταφεί ή είχαν αποτεφρωθεί πριν από πολύ καιρό.

Ο Hoegel τελικά κατηγορήθηκε για 100 κατηγορίες φόνου και επιτροπή δικαστών τον έκρινε ένοχο σε 85 από αυτούς, διότι δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις υπόλοιπες 15 κατηγορίες.

Τα θύματα του Hoegel κυμαίνονταν ηλικιακά μεταξύ 34 και 96 ετών.

Κατά τη διάρκεια της επτάμηνης δίκης, ο Hoegel αναγνώρισε 43 από τους φόνους, αμφισβήτησε πέντε και δήλωσε ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί τους άλλους 52. Οι εφέσεις δεν έχουν γίνει δεκτές ως μέρος του γερμανικού δικαστικού συστήματος.

Ο δικαστής του γερμανικού δικαστηρίου του Oldenburg, ο Sebastian Buehrmann, καταδίκασε τον Hoegel σε ισόβια φυλάκιση, σημειώνοντας παράλληλα την «ιδιαίτερη σοβαρότητα των εγκλημάτων» στην ετυμηγορία του.

Ο Hoegel εργάστηκε σε νοσοκομείο στη βορειοδυτική πόλη του Oldenburg μεταξύ του 1999 και 2002 και σε άλλο νοσοκομείο κοντά στο Delmenhorst από το 2003 έως το 2005.

Νοσηλευτής σε νοσοκομείο, σκότωσε 85 άτομα μέσα σε 5 χρόνια και δεν τον πήρε κανείς χαμπάρι!

Ο Hoegel καταδικάστηκε το 2015 για δύο δολοφονίες και δύο απόπειρες δολοφονιών και ήδη εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης δίκης του, ο Hoegel δήλωσε ότι σκόπιμα προκάλεσε καρδιακές κρίσεις σε περίπου 90 ασθενείς στο Delmenhorst επειδή απολάμβανε την αίσθηση ότι μπορούσε να τους ανανήψει. Αργότερα είπε στους ερευνητές ότι σκότωσε επίσης ασθενείς στο Oldenburg.

Οι αρχές διερεύνησαν στη συνέχεια εκατοντάδες θανάτους, κάνοντας εκταφιασμό σωρών πρώην ασθενών.

Ο Hoegel κατέθεσε ότι είχε «προστατευμένη» παιδική ηλικία, χωρίς βία. Είπε ότι η γιαγιά του και ο πατέρας του, που ήταν και οι δύο νοσηλευτές, ήταν τα πρότυπά του για την είσοδο στο επάγγελμα.

«Τώρα κάθομαι εδώ απόλυτα πεπεισμένος ότι θέλω να δώσω σε κάθε συγγενή μια απάντηση», δήλωσε ο Hoegel κατά τη διάρκεια της δίκης. «Πραγματικά λυπάμαι.»

Στην τελευταία του δήλωση στο δικαστήριο την Τετάρτη, ο Hoegel επανέλαβε λέγοντας συγγνώμη εκφράζοντας ντροπή και τύψεις και λέγοντας ότι συνειδητοποίησε πόσο πόνο και οδύνη είχε προκαλέσει με τις «τρομερές πράξεις του».

«Για καθέναν από εσάς ζητάω ειλικρινά συγγνώμη για όλα όσα έκανα», είπε.

Αν είναι δυνατόν! Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί: Νοσηλευτής χτυπά έγκυο στην κοιλιά μέσα στο νοσοκομείο!!! (video)

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει σε ολόκληρο το διαδίκτυο ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ένας νοσηλευτής να κλωτσά δυνατά στην κοιλία μια έγκυο νοσοκόμα!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την DailyMail, το περιστατικό έγινε σε νοσοκομείο της Χιλής. Όπως θα δείτε στο σοκαριστικό βίντεο, ο νοσηλευτής και η έγκυος νοσοκόμα φαίνεται να διαπληκτίζονται έντονα σε διάδρομο του νοσοκομείου.

Ο καβγάς τους γρήγορα άρχισε να γίνεται πιο έντονος, με τον νοσηλευτεί να αρπάζει τη γυναίκα από τα μαλλιά.

Φαίνεται να την πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής και να της φωνάζει πριν της χτυπήσει το κεφάλι σε μια πόρτα. Όταν την άφησε και η νοσοκόμα πήρε στα χέρια της τις τσάντες φαινόταν να έχουν όλα τελειώσει.

Ωστόσο, ο νοσηλευτής γύρισε και της έριξε μια κλωτσιά στο στομάχι, πετώντας την στην πόρτα. Η αντιπαράθεσή τους κράτησε τρία λεπτά και σταμάτησε όταν έφτασαν φρουροί ασφαλείας στο σημείο.

Ακόμα και τότε ο νοσηλευτής συνέχισε να της επιτίθεται με αποτέλεσμα οι φρουροί να τον απομακρύνουν. Το βίντεο προκάλεσε απίστευτες αντιδράσεις μετά τη δημοσιοποίησή του σε ειδησεογραφικά site στη Χιλή.

«Αυτός ο άντρας είναι δειλός. Οι γυναίκες πρέπει σήμερα να ξέρουμε πώς να προστατευτούμε και να μην ανεχόμαστε οτιδήποτε. Διαφορετικά θα συνεχίσουν να μας χτυπούν», σημειώνει σε σχόλιό της μια γυναίκα. Η χρήστης Sofia Josefina Esteves Lecaros χαρακτήρισε με τη σειρά της τον νοσηλευτή «κτήνος».

Μετά το τρομακτικό περιστατικό ο νοσηλευτής είναι πιθανό να αντιμετωπίσει ποινικές διώξεις. Ο εισαγγελέας Claudio Uribe τόνισε ότι κινούν τις διαδικασίες για να του ασκήσουν κατηγορίες.

Δεν έχει μέχρι στιγμής γίνει γνωστό τι προκάλεσε τη σοκαριστική επίθεση στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Χιλής. Δεν έχουν αναγνωριστεί ο νοσηλευτής και η νοσοκόμα ούτε και η μεταξύ τους σχέση.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας αποκαλύπτουν τρομακτικές επιθέσεις. Οι εικόνες κάθε φορά σοκάρουν. Απομένει να ανακοινωθεί πώς θα τιμωρηθεί ο νοσηλευτής για την απάραδεκτη συμπεριφορά του.

Μέχρι στιγμής ο νοσηλευτής έχει απομακρυνθεί από το νοσοκομείο και αναμένεται να ολοκληρωθεί η έρευνα για το περιστατικό που σόκαρε την κοινή γνώμη στη Χιλή. Μετά τα αποτελέσματα θα καθοριστεί και το πώς θα τιμωρηθεί για την απαράδεκτη ενέργειά του

Written by alexandros

Έξαλλος ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Απολαμβάνει τις διακοπές του στην Πάρο αλλά τα βάζει με την Άνδρο

Φωτιά στη Νέα Πεντέλη