Νόρα Βαλσάμη: Κραυγή αγωνίας από τον γιο της μετά τον θάνατο του Ερρίκου Ανδρέου – «Είμαστε σε απόγνωση»

Latest

Για την τραγική κατάσταση που βρίσκονται με τη μητέρα του, Νόρα Βαλσάμη, μετά τον θάνατο του πατέρα του, Ερρίκου Ανδρέου μίλησε στο T-live και στην δημοσιογράφο, Πόπη Παπαδοπούλου ο Έρικ Ανδρέου.

Με πόνο ψυχής, ο Έρικ Ανδρέου εξομολογήθηκε στον Alpha: «Είμαστε σε τραγική κατάσταση. Τι να λέμε είναι φτωχά τα λόγια, πλέον, δηλαδή τα συναισθήματα υπερέχουνε. Μας λείπει ο μπαμπάς. Η μαμά έχει κενό, έχουμε κενό μεγάλο κενό, το οποίο θα αργήσουμε να το συνειδητοποιήσουμε και αυτό. Αυτό απλά είμαστε σε δύσκολη θέση».

Ο Έρικ Ανδρέου απάντησε και για την κατάσταση υγείας της μητέρας του. «Δεν είναι καλά και θέλει πολύ προσοχή, γιατί έχει στεναχωρηθεί και έχει επιβαρυνθεί με πολλά πράγματα».

Ο μονάκριβος γιος της ηθοποιού, ο οποίος ασχολείται με τη μουσική, εργάζεται ως dj εδώ και πολλά χρόνια. Παλεύει σήμερα ολομόναχος να στηρίξει τη μητέρα του και λόγω οικονομικών δυσχερειών έχουν επιλέξει τη Σύρο ως μόνιμο τόπο κατοικίας. «Παλεύουμε μόνοι μας, έχουμε κάνει και εμείς τα δικά μας τα λάθη» δήλωσε ο Έρικ Ανδρέου.

Ήταν το 2018, όταν έγινε γνωστή η είδηση ότι η οικογένεια αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα λόγω χρεών στις τράπεζες και ότι κινδύνευαν να χάσουν το σπίτι τους στη Ραφήνα. Όπως τόνισε ο Έρικ Ανδρέου, ήρθαν αντιμέτωποι με τον πλειστηριασμό του σπιτιού τους: «αναγκαστήκαμε μετά το θάνατο της γιαγιάς μου να μεταφερθούμε σε ένα πολύ μικρό εξοχικό, σπίτι εκεί στη Ραφήνα εκεί που είναι και η πρώτη μας κατοικία τώρα και άλλαξε η ζωή μας, γιατί απομακρυνθήκαμε από φίλους, από συγγενείς, από διάφορα.

Έχουμε χάσει ένα μέρος του σπιτιού που ακόμα είναι ανοιχτό, όλα είναι ανοιχτά ακόμα. Στεναχωριέται και άμα στεναχωρηθεί η μητέρα μου είναι σαν να έχει στεναχωρηθεί και ο Θεός για μένα».

Γιάννης Σπαλιάρας σε Μίλτο Τεντόγλου: «Στο είχα πει Μίλτο παιδί μου βγάζουμε ρούχα και παπούτσια πριν πηδήξουμε…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Σασμός Β΄ Κύκλος spoiler: Επεισόδιο 87, 88, 89, 90, 91