Νόνη Δούνια: ΚΡΙΣΙΜΕΣ ώρες για την ΖΩΗ της! Δείτε τα σημάδια μετά την ΕΠΕΜΒΑΣΗ στην ΚΑΡΔΙΑ.

Νόνη Δούνια: ΚΡΙΣΙΜΕΣ ώρες για την ΖΩΗ της! Τα σημάδια μετά την ΕΠΕΜΒΑΣΗ στην ΚΑΡΔΙΑ!!!

Νόνη Δούνια: ΚΡΙΣΙΜΕΣ ώρες για την ΖΩΗ της! Τα σημάδια μετά την ΕΠΕΜΒΑΣΗ στην ΚΑΡΔΙΑ!!! Μια συνηθισμένη επίσεψη στο γιατρό , αποκάλυψε το…πρόβλημα στην καρδιά που έπρεπε να διορθωθεί αμέσως. Η αγαπημένη, γοητευτικότατη, εντυπωσιακότατη Νόνη Δούνια περιγράφει συναισθήματα και σκέψεις!…Έναν χρόνο από το σοβαρό χειρουργείο καρδιάς η Νόνη Δούνια έστειλε το δικό της μήνυμα ανεβάζοντας τις φωτογραφίες της από το νοσοκομείο και δείχνοντας τις τα σημάδια από την επέμβαση.

Η Νόνη Δούνια έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

«1/10/19 Ένας χρόνος κλείνει από το πιο σοβαρό χειρουργείο μέχρι στιγμής στη ζωή μου. Εκείνο το πρωί που ξύπνησα με πίστη και ψυχική δύναμη αφού όμως το προηγούμενο βράδυ τα είχα σκεφτεί όλα. Είχα κάνει τον απολογισμό μου. Εχω προσφέρει αρκετά; έχω εκδηλώσει τα συναισθήματα μου στους ανθρώπους που αγαπώ; τους έχω προετοιμάσει για κάθε ενδεχόμενο;

έχω απολαύσει όλες μου τις ωραίες στιγμές; έχω διδαχθεί από τα λάθη μου; έχω έστω και την ελάχιστη βελτίωση ως άνθρωπος;
Τι μάνα είμαι; τι σύντροφος; τι κόρη; τι αδερφή; τι φίλη; Θέλω να αλλάξω κάτι;

Πάντα πίστευα ότι η υγεία είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε και συνεχίζω να το πιστέυω, όλα τα υπόλοιπα είναι στο χέρι μας.

Η στάση ζωής που θα ακολουθήσουμε είναι επιλογή μας.

Πάντα θα υπάρχουν εμπόδια και δυσκολίες στο δρόμο μας γιατί αλλιώς δεν θα απολαμβάναμε τις επιτυχίες μας.

Έλαβα αμέτρητα μηνύματα αγάπης εκείνες τις μέρες, συγκινητικά, και κάθε φορά που βλέπω τα σημάδια μου στο καθρέφτη τα θυμάμαι και χαμογελώ όπως χαμογελώ όταν βλέπω τα σημάδια της καισαρικής! Καλό μήνα! Πάμε δυνατά!

έχω απολαύσει όλες μου τις ωραίες στιγμές; έχω διδαχθεί από τα λάθη μου; έχω έστω και την ελάχιστη βελτίωση ως άνθρωπος; Τι μάνα είμαι; τι σύντροφος; τι κόρη; τι αδερφή; τι φίλη; Θέλω να αλλάξω κάτι;

Πάντα πίστευα ότι η υγεία είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε και συνεχίζω να το πιστέυω, όλα τα υπόλοιπα είναι στο χέρι μας.

Η στάση ζωής που θα ακολουθήσουμε είναι επιλογή μας. Πάντα θα υπάρχουν εμπόδια και δυσκολίες στο δρόμο μας γιατί αλλιώς δεν θα απολαμβάναμε τις επιτυχίες μας.

Έλαβα αμέτρητα μηνύματα αγάπης εκείνες τις μέρες, συγκινητικά, και κάθε φορά που βλέπω τα σημάδια μου στο καθρέφτη τα θυμάμαι και χαμογελώ όπως χαμογελώ όταν βλέπω τα σημάδια της καισαρικής! Καλό μήνα!

Διαβάστε ακόμα τι είπε λίγες μέρες μετά την επέμβαση η αγαπημένη πολιτικός μας πια:

“Ευτυχώς, όπως γνωρίζετε, όλα πήγαν καλά με την επέμβασή μου, από την οποία έχει ήδη περάσει ένας χρόνος.

Μπορώ να πω ότι δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα στη ζωή μου έπειτα από αυτήν και να ενθαρρύνω όλους, όσοι έχουν κάποιο ανάλογο, χρόνιο θέμα υγείας, να τολμήσουν να το αντιμετωπίσουν.

Ασφαλώς, τις πρώτες ημέρες μετά το χειρουργείο έπρεπε να προσέχω, όπως, άλλωστε, κάνουμε όλοι μας έπειτα από κάθε επέμβαση. Πέρα από αυτό, όμως, είχα μια πάρα πολύ καλή ανάρρωση.

Επέστρεψα άμεσα στην καθημερινότητα και τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα και επανήλθα δριμύτερη στο απαιτητικό πρόγραμμά μου, στην άθλησή μου και, γενικά, σε όλες μου τις δραστηριότητες”, ανέφερε η Νόνη Δούνια στη συνέντευξή της.

Σε ερώτηση για το πόσο έχει αλλάξει η βιοθεωρία της έπειτα από αυτήν την περιπέτεια, η Νόνη Δούνια απαντά: “Ούσα ένας φύσει θετικός άνθρωπος, έβλεπα πάντα τη ζωή με αισιοδοξία και θετική διάθεση.

Ωστόσο, μετά την επέμβαση αυτή, απέκτησα μια ακόμα πιο θετική στάση ζωής και μπόρεσα να διακρίνω ευκρινέστερα ποια πράγματα έχουν πραγματική αξία και ποια όχι. Σε ποια αξίζει να δαπανά κάποιος την ενέργεια και τον χρόνο του και ποια είναι άνευ ουσίας.

Επίσης, με την αφορμή αυτή, είχα την ευκαιρία να αναλογιστώ αν είμαι με την οικογένειά μου, τους φίλους μου και γενικά με όλους τους ανθρώπους της ζωής μου ο άνθρωπος που θα ήθελα να είμαι.

Αν τους δίνω, δηλαδή, αυτά που θέλω να τους δώσω, αν μοιράζομαι μαζί τους όλα εκείνα που θα ήθελα να μοιραστώ.

Σε αυτόν τον βαθμό και μόνο άλλαξε ο τρόπος που αντιμετωπίζω τα πράγματα: στο ότι άρχισα να βλέπω τη ζωή μέσα από ένα ακόμα πιο θετικό και ουσιαστικό πρίσμα από ό,τι πριν και στο ότι αποφάσισα να ζω κάθε της στιγμή όσο πιο αληθινά και ανθρώπινα μπορώ”.

Νίκος Βανδώρος: Έχω πάψει να θέλω να ζω … Χωρίς τον Θεόφιλο είμαι ζωντανός – νεκρός

Ελένη Μενεγάκη: Πόσα… κεφάλια την περνάει η Φαίη Σκορδά;