Νόμιζε ότι είχε χάσει τα κλειδιά του αλλά τελικά τα κατάπιε

Για δέκα ολόκληρες μέρες ένας 32χρονος Κινέζος δεν έβρισκε τα κλειδιά της κατοικίας του.

Όλα άρχισαν από μία ξέφρενη βραδιά με την παρέα του σε μπαρ της πόλης Ντονγκάν. Την επόμενη μέρα άρχισε να αισθάνεται έντονη δυσφορία στην περιοχή του στήθους όμως αρχικά δεν έδωσε την δέουσα προσοχή, καθώς το επόμενο πρωί κατάλαβε ότι κατά τη διάρκεια του μεθυσιού είχε χάσει και τα κλειδιά του σπιτιού του.

Οι πόνοι, όμως, επέμεναν με αποτέλεσμα ο άντρας να αποφασίσει να επισκεφθεί το τοπικό νοσοκομείο και να βρεθεί μπροστά σε μία τεράστια έκπληξη, καθώς λίγο αφότου υποβλήθηκε σε ακτινογραφία, οι θεράποντες γιατροί του ανακοίνωσαν πως είχαν βρει τα κλειδιά που νόμιζε πως είχε χάσει, σφηνωμένα στον οισοφάγο του.

Αμέσως, το προσωπικό του νοσοκομείο ετοίμασε τον άντρα για το χειρουργείο ώστε να αφαιρεθεί το ξένο αντικείμενο από το σώμα του 32χρονου, ενώ εκπρόσωπος του ιδρύματος μίλησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αναφέροντας πως ποτέ ξανά στην καριέρα του δεν είχε βρεθεί αντιμέτωπος με κάτι αντίστοιχο, ενώ σημείωσε πως τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί σε τραγωδία, σε περίπτωση που τα κλειδιά κατέληγαν στο στομάχι του.

Από την πλευρά του, ο 32χρονος εξομολογήθηκε πως δεν θυμάται το παραμικρό από την επίμαχη βραδιά, καθώς η κατανάλωση αλκοόλ με την παρέα του, του είχε προκαλέσει ένα μικρό μπλακ άουτ κατά το οποίο θεώρησε σκόπιμο πως το καλύτερο μέρος για να βάλει τα κλειδιά του ήταν μέσα στον οισοφάγο του.

Written by stelios

Μηχανική βλάβη στο «Super Runner», επέστρεψε στο λιμάνι της Ραφήνας

Στο πλευρό του δασκάλου που κλείδωσε μαθητή στην τάξη οι υπόλοιποι γονείς