Ζώδια: Αυτή είναι η τυχερή μέρα σου σύμφωνα με το ζώδιο σου

Aν αναρωτιέσαι ποια είναι η τυχερή μέρα σου, με βάση το ζώδιο σου, συνέχισε να διαβάζεις.

Λέων: Η τυχερή μέρα σου είναι η Κυριακή

Ως ηλιακό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, η Κυριακή είναι η ημέρα σου για να λάμψεις. Αυτή είναι η ιδανική μέρα για να δώσεις προτεραιότητα στη δημιουργική σου έκφραση ή να θέσεις συναρπαστικούς νέους στόχους για την επόμενη εβδομάδα.

Καρκίνος: Η τυχερή μέρα σου είναι η Δευτέρα

Καθώς κυριαρχείσαι από το φεγγάρι, θέλεις να δώσεις προτεραιότητα στο να γεμίσεις και να αδειάσεις τα συναισθημάτά σου και η Δευτέρα είναι η βέλτιστη στιγμή για να το κάνεις αυτό.

Κριός και Σκορπιός: Η τυχερή μέρα σας είναι η Τρίτη

 

Ως ζώδια του ζωδιακού κύκλου που κυριαρχούνται από τον Άρη, η Τρίτη είναι η ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε νέα έργα και να ξεκινήσετε συναρπαστικές νέες ιδέες. Ως η τρίτη ημέρα της εβδομάδας, είχες μερικές μέρες για να ξεκουραστείς και να σκεφτείς πριν ξεκινήσεις κάτι που θα απαιτήσει πολλή ενέργεια, κάτι που είναι απαραίτητο.

Δίδυμοι και Παρθένος: Η τυχερή μέρα σας είναι η Τετάρτη

Ως ψυχικά φορτισμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, η Τετάρτη είναι η ημέρα που κυβερνά ο Ερμής, ο πλανήτης των ιδεών και της επικοινωνίας. Για εσάς, αυτή η ημέρα είναι ιδανική για τον προγραμματισμό συναντήσεων, τη δημιουργία λιστών ή την αποστολή email.

Τοξότης και Ιχθείς: Η τυχερή μέρα σας είναι η Πέμπτη

Ως ιδεαλιστές και αισιόδοξοι, η ημέρα που τείνετε να περάσετε καλύτερα είναι η Πέμπτη, δεδομένου ότι κυβερνάται από τον Δία, τον πλανήτη που ενσαρκώνει τέλεια την επεκτατική και πνευματική σας φύση.

Tαύρος και Ζυγός: Η τυχερή μέρα σας είναι η Παρασκευή

Κανείς δεν ενθουσιάζεται για την Παρασκευή όσο εσείς, καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, κυβερνά αυτήν την ημέρα. Ως τα ζώδια που δίνουν προτεραιότητα στην άνεση, τη σταθερότητα και τη συντροφικότητα, θα διαπιστώσετε ότι οι περισσότερες κοινωνικές εκδηλώσεις ή οι δημιουργικές προσπάθειες που ξεκινάτε, ευδοκιμούν αυτήν την ημέρα.

Αιγόκερως και Υδροχόος: Η τυχερή μέρα σας είναι το Σάββατο

Η δομή και η πειθαρχία είναι ακριβώς αυτά που σας εκφράζουν και ως τα δύο ζώδια που διέπονται από τον Κρόνο, τον πλανήτη των ορίων, το Σάββατο είναι η μέρα που μπορείτε πραγματικά να πετύχετε αυτά που θέλετε. Η επιθυμία σας για οργάνωση παραγωγικών λειτουργιών ή ομαδικών εκδρομών θα ευδοκιμήσει πραγματικά αυτήν την ημέρα και θα σας επιτρέψει να βάλετε τις τελευταίες πινελιές σε τυχόν στόχους της τελευταίας στιγμής πριν από την έναρξη της επόμενης εβδομάδας.
 

Έλεν ΜακΡόρυ: Πέθανε σε ηλικία μόλις 52 ετών η γνωστή ηθοποιός video

Ανέκδοτο: Ένας μηχανικός πεθαίνει και πάει κατά λάθος στην κόλαση …! Τρελό γέλιο