Νίκος Βαρδινογιάννης: Αυτός είναι ο «άγνωστος» γιος του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη (φωτογραφία)

Latest

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη παντρεύτηκε τον επιχειρηματία και εφοπλιστή Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη, πρόεδρο της Motor Oil, αποκτώντας μαζί του πέντε παιδιά: Τον Γιάννη (1962), τη Χριστιάνα (1964), τον Γιώργο (1967), τον Νίκο (1974) και τη Βαρδιάννα (1976). Ποιος είναι ο «άγνωστος» γιος της;

Απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και κάτοχος bachelor σε διεθνείς επιχειρήσεις από το αμερικανικό πανεπιστήμιο Georgetown, νυμφευμένος με τηνΑλεξία Αντσακλή και πατέρας δύο αγοριών, ο Νίκος Β. Βαρδινογιάννης δείχνει να έχει το επιχειρείν στο DNA του. Ιδρυτής, Πρόεδρος και βασικός μέτοχος της τεχνολογικής εταιρείας Real Consulting, κατάφερε να την οδηγήσει στην Εναλλακτική Αγορά του Xρηματιστηρίου της Αθήνας.

Νίκος Βαρδινογιάννης

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο παιδιά και ο πρώτος γιος που γεννήθηκε το 2010, έχει πάρει το όνομα του παππού του, Βαρδής. Με την ευκαιρία, δείτε την απίστευτη ομοιότητα της Μαριάννας Βαρδινογιάννη με την εγγονή της.

Το χρονικό ενός θυελλώδους έρωτα

Ο έρωτας του Νίκου και της Αλεξίας κρατάει από τα νεανικά τους χρόνια. Γεννήθηκε στο Κολλέγιο Αθηνών όπου φοιτούσαν και οι δύο και επισφραγίστηκε με έναν γάμο που άφησε εποχή. Ο έρωτάς τους ήταν γνωστός στους κοσμικούς κύκλους, αλλά η πρώτη τους επίσημη έξοδος έγινε στο Παρίσι τον Δεκέμβριο του 2006, στο θέατρο των Βερσαλλιών, στο φιλανθρωπικό γκαλά «Διεθνής νύχτα για το παιδί» που είχε οργανώσει η Αν-Εϊμόν Ντ’ Εστέν. Ήταν πλέον θέμα χρόνου πότε θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Νίκος Βαρδινογιάννης και Αλεξία Αντσακλή
Γνωστός για τον ακέραιο χαρακτήρα του, τη σεμνότητα και την εργατικότητά του, απασχολούσε την κοσμική Αθήνα με το ετήσιο πάρτι που διοργάνωνε για τη γιορτή του. Η Αλεξία είναι κόρη του Αρη Αντσακλή, καθηγητή Γυναικολογίας και Μαιευτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ η μητέρα της, Ζέτα, φωτογράφος και ιδιαίτερα δραστήρια στα φιλανθρωπικά δρώμενα της πόλης. Η Αλεξία είναι απόφοιτος του London School οf Economics και
εργάστηκε για ένα διάστημα στην ελληνική έκδοση της «Vogue» ως δημοσιογράφος.

Ηλίας Μαμαλάκης: «Κοντεύω»

Viral video – «Πατάτες» καρπούζι: Αυτό είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού (ΒΙΝΤΕΟ)