Νίκος Ψαρράς: Είναι υπέροχο να έχεις γιο … είναι δύσκολο αρκετές φορές, αλλά ταυτόχρονα σαν θαύμα

nikos psaras

Ο Νίκος Ψαρράς άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για την οικογένεια του. Για το πως ο ερχομός του γιου του άλλαξε την κοσμοθεωρία του και τις προτεραιότητες του.

Νίκος Ψαρράς: «Είναι υπέροχο να έχεις γιο. Δύσκολο πολλές φορές, αλλά ταυτόχρονα σαν θαύμα».

Πώς είναι η ζωή σου ως πατέρας;

Είναι υπέροχο να έχεις γιο. Δύσκολο πολλές φορές, αλλά ταυτόχρονα σαν θαύμα. Είναι ό,τι πιο διεγερτικό και τονωτικό μέσα στη μέρα μου.

Σε ρωτάω γιατί παλιότερα δήλωνες φανατικός εργένης και δεν ήθελες να κάνεις παιδί.

Πράγματι, δήλωνα φανατικός εργένης. Όμως ποτέ δεν ξέρεις αν θα είσαι έτοιμος να κάνεις οικογένεια, πώς θα σου τα φέρει η ζωή ή τι θα αισθάνεσαι μεγαλώνοντας. Κι εγώ μεγαλώνοντας άλλαξα πολλές από τις προτεραιότητες και τις απόψεις μου. Έχω κόψει το τσιγάρο, έχω πάρει οκτώ κιλά (σ.σ.: δεν του φαίνεται) και είμαι πιο χοντρός από ποτέ. Τώρα, δεν με νοιάζει καθόλου η εξωτερική εμφάνιση.

Επαγγελματικά πώς είσαι;

Έχω ξεκινήσει γυρίσματα για ένα σίριαλ στην ΕΡΤ με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη με τίτλο «Αγάπη παράνομη». Όλα καλά.

Με την Καρυοφυλλιά παλιά ήσασταν κολλητοί.

Κι ακόμη είμαστε. Έχουμε κάνει πολλές δουλειές μαζί. Η πρώτη μου παράσταση ήταν μαζί της, στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», το «Μάκβεθ», με εκείνη στον ρόλο της Λαίδης Μάκβεθ.

Τι έχεις μάθει τελικά από τη ζωή;

Τίποτα δεν έχω μάθει από τη ζωή και ταυτόχρονα πολλά. Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Έφυγα για Αμερική πριν από 22 χρόνια, για να σου θυμίσω πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Έφυγα το 1999 με δύο υποτροφίες για να ξανασπουδάσω. Δεν είχα καμία βλέψη να κάνω διεθνή καριέρα στο Χόλιγουντ.

Έμαθα γρήγορα πόσο δύσκολο είναι. Εκεί, πριν γυρίσω πίσω στην Ελλάδα, βρήκα έναν ατζέντη που μου έδωσε άδεια εργασίας και έτσι αποφάσισα να παραμείνω.

Δεν έκανα κάτι σπουδαίο και παιδεύτηκα πάρα πολύ.

Τουλάχιστον το παραδέχεσαι.

Δεν θυμάσαι που είχαμε κάνει μαζί μια συνέντευξη όταν γύρισα και σου είπα: «Δεν τα κατάφερα»;

Και θυμάμαι που μου απάντησες: «Έχεις τα κότσια και το λες». Φυσικά. Επτά χρόνια έμεινα στην Αμερική και έκανα τρία σίριαλ. Είπε στο Gala.

ηθοποιος δημητρα σιγαλα

Δήμητρα Σιγάλα: Παίρνω μηνύματα που μου λένε πόσο άσχημα βιώνουν τον γάμο τους με τοξικούς ανθρώπους

Ήλιος Β Κύκλος

Ήλιος 2ος κύκλος: Η Λήδα βαριά τραυματισμένη