Νίκος Μουτσινάς: Το σχόλιο για την νέα ζωντανή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Χamos

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε το γεγονός ότι η Ελένη Μενεγάκη βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη και συγκεκριμένα στο Mega.

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι η Ελένη Μενεγάκη βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη στο Mega.

«1-3 είναι η ώρα της. Θα αλλάξει το δελτίο ώρα; Αλλάζουν ώρα τα δελτία; Τώρα το ξέρουμε, υπάρχει βασιλεία, είχε πει ότι θα αργήσει να έρθει στην τηλεόραση, αλλά ήρθε νωρίτερα», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «δεν μπορείς τώρα να χαλάσεις χατίρι. Κι αν θέλει να πας το δελτίο πιο εκεί, θα το πας πιο εκεί. Θα το βάλεις πρωί, το πρωινό απόγευμα, και τα απογευματινά βράδυ, και κόψε τα βραδινά που δεν έχεις τι να τα κάνεις».

«Βρες κάποιες άλλες ώρες, φτιάξε ένα άλλο κανάλι, να μπούνε όλοι οι υπόλοιποι… Μενεγάκη ήθελες… Ποιο δελτίο ρε; Φοβάμαι να μην μετακινήσει και ολόκληρο το κτήριο, αν δεν τη βολεύει», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης »

masterchef

MasterChef: Θα έχουμε ανατροπή στον τελικό;

Βρετανία: Η Μεικτή Επιτροπή Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης συνιστά χρήση εναλλακτικού στην AstraZeneca εμβολίου για άτομα 18-39 ετών

Βρετανία: Η Μεικτή Επιτροπή Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης συνιστά χρήση εναλλακτικού στην AstraZeneca εμβολίου για άτομα 18-39 ετών