Νίκος Μουτσινάς: Τα καρφιά για την μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

nikos-moutsinas:-ta-karfia-gia-tin-mitera-tis-marialenas-roumelioti

Ο Νίκος Μουτσινάς έβαλε στο «στόχαστρο» την μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, σχετικά με συνέντευξη που έδωσε και τόνισε ότι «δεν μας ενδιαφέρουν οι απόψεις των γονιών».

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι», σχολίασε την συνέντευξη που έδωσε η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Ο γνωστός παρουσιαστής εξέφρασε την έντονη αντίθεσή του για την συγκεκριμένη ενέργεια, ενώ τόνισε ότι «η Μαριαλένα έχει μεγαλώσει, δεν είναι παιδάκι».

 

 

«Δεν γνωρίζω την κυρία Ρουμλιώτη. Είναι μια ωραία αφορμή να καταλάβουν οι γονείς και να αφήσουν τα παιδιά ήσυχα στην ζωούλα τους. Η Μαριαλένα είναι κοντζαμάν κοπέλα, δεν μας ενδιαφέρουν οι απόψεις των γονιών για αυτά», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

«Τι είναι αυτό; Ξέρει η κόρη της αν ήθελε η μαμά της να δώσει συνέντευξη; Για ποιο λόγο το έκανε; Η μαμά το κάνει για τον δικό της λόγο επειδή ο άλλος μπορεί να πήγε για δημοσιότητα στο Survivor. Αλλιώς τι μας νοιάζει;», διερωτήθηκε έπειτα.

Το ακούω ότι δεν πλησίασε την Μαριαλένα τόσους μήνες που ήταν χώρια αλλά αφήστε τα παιδιά σας ήσυχα. Αυτό μου θυμίζει παλιά τηλεόραση», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

masterchef

MasterChef 5 Spoiler Διαρροή 17/5: ΟΡΙΣΤΙΚΟ

8 λεξεις

8 Λέξεις spoiler: Ποια θα είναι η τιμωρία του Δημήτρη;