Νίκος Μουτσινάς για το ΠΑΙΔΙ του: “Θα είμαι ΚΑΛΗ ΜΑΝΑ!!! Δεν νομίζω πως μπορώ να παίξω το ρόλο του ΠΑΤΕΡΑ!” (Βίντεο)

Νίκος Μουτσινάς για το ΠΑΙΔΙ του:

Νίκος Μουτσινάς για το ΠΑΙΔΙ του: “Θα είμαι ΚΑΛΗ ΜΑΝΑ!!! Δεν νομίζω πως μπορώ να παίξω το ρόλο του ΠΑΤΕΡΑ!” (Βίντεο).  Τι συνέντευξη ήταν αυτή που έδωσε στον Τάσο Τρύφωνος; Και να την ονειρευόταν δηλαδή, με τόσες ατάκες, τόσες ειδήσεις, δεν θα μορούσες. Όλοι θα την ζήλεψαν, όλοι θα την συζήτησαν πολλαπλώς! Παρακάτω θα χετε την ευκαιρία να δείτε αυτή την συνέντευξη κα μάλιστα ολόκληρη. Να θυμάστε πως το απόσπασμα του τίτλου, θα το βρείτε μετά την πρώτη ώρα και το πρώτο λεπτό της. Εκεί “απλώνεται” η κουβέντα για το θέμα του παιδιού!

Όλοι πλέον αντιλαμβανόμαστε την αξία και τον ρόλο και την ισχύ του συμφώνου συμβίωσης! Πάντως μετά την είδηση, που επίσημα η Τατιάνα Σταφανίδου χαρακτήρισε απολύτως αληθινή και μη αμφισβητήσιμη, ο υπερταλαντούχος Νίκος Μουτσινάς και η πανέμορφη Μαίρη Συνατσάκη, επέλεξαν να μην ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες τους αφού όπως είναι προφανές, αυτό που είναι να…συμβεί, θα συμβεί.

Ο λόγος για τον οποίο υπέγραψαν το σύμφωνο συμβίωσης κι αυτός προφανής, προφανέστατος!

Νίκος Μουτσινάς: Θα γίνω μητέρα! Δεν θα γινόμουν πατέρας!

Τι είπε; Και τι δεν είπε! Για τα χρόνια ψυχοθεραπείας, για τα κιλά που τον κάνουν να πιστεύει ότι …πρέπει να τον τασίσουν. Για το παιδί που θέλει. Για το παιδί που σκοπεύει και ψάχνει τρόπο να υοθετήσει!

Ο κατασταλαγμένος υπερταλαντούχος Νίκος Μουτσινάς, βρήκε τον χρόνο και έιχε και την διάθεση μπόλικη όπως παραδέχτει και ο Τάσος Τρύφωνος στον οποίο έδωσε συνέντευξη για να εντυπωσιάση μία ακόμα φορά. Με την εμπιστοσύνη στις ιδές του, την αυτοπεποίθηση του και την ειλικρίνεια που αναβλύζει.

Ο Νίκος αισθάνεται πολύ οικεία λέγονατς αλήθεις και αυτό του φαίνεται σε κάθε του έκφραση στο πρόσωπο και σε κάθε του κουβέντα.

Ο τρόπος με τον οποίο απαντά, ο τρόπος με τον οποίο καθιστά σαφείς τις σκέψεις του είναι μοναδικός.

Παράδειγμα ο τρόπος με τον οποίο δηλώνει πως μπροστά στους οικογενειάρχες συμμαθητές του με παιδιά, δεν νοιώθει πως του αξίζει “μπράβο”. Δεν νοιώθει πετυχημένος.

Μοναδικός και ο τρόπος που μας αφήνει να καταλάβουμε τι εννοεί ότι όταν αποχτήσει παιδί δεν πιστεύει πως θα έιναι πατέρας, αλλά η μητέρα του. Κάντε τον κόπο να δείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Ειδικά μετά το 1. 1′, 40”!

Αυτό είναι άκρως ενδιαφέρον και κυρίως επειδή το αναπτύσει ο ίδιος ο υπερταλαντούχος ηθοποιός – παρουσιαστής.

Η απόφαση έχει παρθεί και το παιδί που θα έρθει στη ζωή του είναι εκείνο που περιμένει να του κάνει και την…”κάθαρση” οπως χαρακτηριστικά λέει!

Ο Νίκος Μουτσινάς, αποκαλύπτεται σε συνέντευξή του και στον Γιάννη Χατζηγεωργίου… Πρόσφατα μάλιστα είχε μιλήσει και για τα δίδυμα αδέλφια του!

Ας θυμηθούμε μία από τις συνεντευξεις όπου ανακοινώνει την πρόθεση του ν’ αποκτήσει παιδί και εξηγεί και τους λόγους που το θέλει! Πώς ήσουν παλιά και πώς είσαι σήμερα;

ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ! Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ! ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ!

Σε τι φάση βρίσκεται τώρα! Είμαι πιο υπομονετικός, καταρχάς. Σκέφτομαι πολύ περισσότερο πριν αποφασίσω ή πω κάτι. Δεν έχω την τρέλα τού να γίνουν πολύ γρήγορα τα πράγματα.

Ξεκινάω έχοντας θετική σκέψη, ακόμη κι αν ξυπνήσω λίγο στραβωμένος για τους χι ψι λόγους. Προγραμματίζω τον εγκέφαλό μου ότι «θα είμαι καλά!».

Βλέπω πολύ περισσότερο την καλή πλευρά των άλλων. Συγχωρώ λάθη.

Έχω βρει τον τρόπο να έχω καλό αποτέλεσμα, χωρίς να είμαι αυστηρός ή ακραία απαιτητικός. Σου αρκούν; (χαμογελάει).

 

Για τον εαυτό μας γνωρίζουμε όσα μας λένε οι άλλοι.

Αρχικά, ξέρουμε όσα μας αναφέρουν οι γονείς μας, στο πώς μας βλέπουν.

Σου λένε π.χ. «είσαι έξυπνος», άρα θεωρείς πως είσαι έξυπνος – κι έτσι προχωράμε στη ζωή μας, έχοντας για τους εαυτούς μας την εικόνα που πιστεύουμε πως έχουν οι άλλοι για μας.

Οπότε, ίσως κάποια πράγματα που «γνωρίζουμε» για μας να μην είναι πραγματικότητα, αλλά να τα απαιτούμε από μας ζορίζοντάς μας.

Αυτό το κατάλαβα φέτος. Το να ήμουν ένας πεισματάρης Νικολάκης στα πέντε μου χρόνια είναι ok, στα 35 μου όμως αυτό μπορεί να έφερνε πρόβλημα.

«Ξαναπρογραμμάτισα», λοιπόν, τον εγκέφαλό μου και πήγα σε πράγματα πιο βατά σε μένα, που με προχωρούν ως άνθρωπο και δεν με πάνε πίσω από βλακεία.

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ; ΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ, ΤΟ ΟΤΙ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΟ «ΒΡΕΤΑΝΙΑ»;

Επιτυχία είναι να μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις.

Γενικά, δεν έχω παράπονο στο κομμάτι αυτό: Κάνω θέατρο που το λατρεύω, η τηλεόραση μου αρέσει πάρα πολύ και πάντα βάζω κάτι θεατράλε μέσα σ’ αυτό, με τον τρόπο μου.

Το απολαμβάνω, για παράδειγμα, που φέτος δίνω κάθε μεσημέρι «παράσταση» με την εκπομπή, αλλά και με όλο τον «θίασο»: Τους «Alcatrash», τη Ματίνα Νικολάου, τους τεχνικούς.

Είμαστε μια παρέα, μαζί και με τον κόσμο που έρχεται – είναι σα να ‘χω γενέθλια κάθε μέρα και κάνω γιορτή!

Αν δεν είχαν προηγηθεί οι αποτυχίες που έκανες στη δουλειά σου, δεν θα έκανες τώρα αυτή την επιτυχία;

Δεν μπορώ να στο πω με σιγουριά.

Επιβεβαιώνεται, όμως, ένας κανόνας που πρέπει να έχει στο μυαλό του ο κόσμος για να του δίνει δύναμη: Όταν γίνεται μία μεγάλη βουτιά, μετά είναι μονόδρομος η ανάσα.

Ήμουνα σε πένθος τρία χρόνια. Δεν είχα πια άλλη επιλογή. Η μοναδική μου επιλογή ήταν να πάω μόνο προς τα επάνω.

ΑΛΛΑΞΕΣ…
Χαίρομαι που το αναγνωρίζεις, επειδή με ξέρεις καλά. Έχω κάνει «δουλειά», το ‘χω προσπαθήσει… Έχω κάνει επανεκκίνηση, έχω κάνει restart.

Και, χαίρομαι, που όλο αυτό αποτυπώνεται προς τα έξω.

Μου είπες, προηγουμένως, για «επιτυχία». Δεν είναι τυχαίο ότι όλο αυτό, στο θέατρο, στην τηλεόραση με την εκπομπή, συνέβη τη δεδομένη στιγμή. Είμαι ήρεμος. Να, αυτό είμαι: Ήρεμος.

Παλιά μου έλεγες ότι στα όνειρά σου, στους στόχους σου, ήταν και η απόκτηση ενός παιδιού. Παραμένει;

Είμαι πιο σίγουρος από ποτέ. Γιατί μεγαλώνω κιόλας…

ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ;

Με τον θάνατο της μητέρας μου έγινε μία αναδιάταξη, αυτό το γεγονός έφερε τα πράγματα σε μία πολύ ωραία ισορροπία ιεραρχώντας τα σημαντικά από τα ασήμαντα και, νομίζω, πως ένα παιδί στη ζωή μου θα έκανε άλλη μία γενική «καθαριότητα». Ένα καλύτερο ξεσκαρτάρισμα στα πιο σημαντικά.

Έχεις καλή προσωπική ζωή τώρα;

Είναι υπέροχη.

Έχεις μείνει ποτέ μόνος;

Ε, βέβαια.

Πάντα σε θυμάμαι σε σχέση…

Όχι, έχω μείνει και μόνος. Αλλά, πράγματι, δεν μένω πολύ καιρό μόνος.

Δεν μπορείς να μείνεις μόνος;

Μπορώ πολύ καλά να μείνω και μόνος!

Νίκος Μουτσινάς: Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι ο παρουσιαστής!

Ξέρετε πόσο χρονών είναι ο Νίκος Μουτσινάς; Εμείς μείναμε άφωνοι όταν το είδαμε!

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ φέτος δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν παρακολουθεί το “Για την παρέα” στο Open!

ΩΣΤΟΣΟ, ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ;

Είστε έτοιμοι; Ο Νίκος Μουτσινάς γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 6 Σεπτεμβρίου το 1977 που σημαίνει ότι είναι 41 ετών! Πάθατε πλάκα; Και εμείς αφού ο παρουσιαστής δε μοιάζει καν να έχει περάσει τα 40!

Διαβάστε ακόμα πως τα ανακοινώνει στη συνέντευξη του στο περιοδικό Hello:

Παραδέχθηκε δημοσίως πως θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί, αναφερόμενος μάλιστα στις προφανείς δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια μονογονεϊκή οικογένεια και πόσο μάλιστα ενός άνδρα στην υιοθεσία ενός παιδιού.

ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ

Ο Νίκος Μουτσινάς, που δεν μιλά συχνά για την προσωπική του ζωή, προσπαθώντας να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το περασμένο καλοκαίρι αποκάλυψε πως έχει σύντροφο, τώρα θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί.

Σε ερώτηση του Άρη Καβατζίκη για το αν θέλει ένα παιδί, ο γνωστός παρουσιαστής, που σαρώνει τα μηχανάκια της Nielsen με την εκπομπή του «Το Καλό Μεσημεράκι», απάντησε: «Ναι, νιώθω έτοιμος εδώ και πολύ καιρό και θα το κάνω.

Απλά όλα αυτά τα χρόνια, με τσεκάρω. Θέλω να καταλάβω αν είναι ανάγκη μου ή κάτι που το θέλω πολύ. Δεν θέλω να είναι ανάγκη αλλά ισχυρή θέληση.

Ούτε εγωιστική πράξη, να το κάνω δηλαδή για μένα, αλλά να το κάνω για το ίδιο το παιδί».

Ερωτηθείς εάν θα υιοθετούσε ένα παιδί, απάντησε: «Μα προφανώς θα υιοθετήσω ένα παιδάκι. Αυτό είναι το πιο πιθανό.

Θα μπορούσα να αποκτήσω και με άλλους τρόπους, αλλά νομίζω πως η υιοθεσία εμπεριέχει κάτι πιο όμορφο.

Υπάρχουν τόσα παιδιά και σε άλλες χώρες και σε δικά μας ιδρύματα.

Γνωρίζω τις δυσκολίες που συνεπάγεται μια υιοθεσία, το τέρας της γραφειοκρατίας ακόμη και για τυπικές οικογένειες, πόσο μάλλον για μια μονογονεϊκή και μάλιστα ενός άνδρα.

Αυτά δήλωσε η Ναταλία Γερμανού
«Είναι μια κίνηση που τη βλέπω πολύ γλυκά και τρυφερά. Υποθετικά δε μπορώ να σας απαντήσω, αυτό είναι κάτι που μόνο εάν μου συνέβαινε ή αν μου συμβεί μπορώ να σας το πω.

“ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ” ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ – ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ: “ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ, ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ, ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ”

Στη φάση που είμαι τώρα πιθανόν να το έκανα, αν είχα μία σχέση φιλίας και αγάπης, τόσο ισχυρή σαν τη σχέση που έχει ο Νίκος με τη Μαίρη, θα το έκανα γιατί όχι».

Μαίρη Συνατσάκη Εξομολογείται για τον Νίκο Μουτσινά: ”Χαίρομαι πολύ που είναι στην ζωή μου” Toν Νίκο Μουτσινά και τη Μαίρη Συνατσάκη, τούς συνδέει μία δυνατή φιλία, η οποία έχει αντέξει στον χρόνο.

Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν από πέντε χρόνια με αφορμή την εκπομπή «Ξαναδέστε τους» και έκτοτε είναι αχώριστοι. Μάλιστα έχουν κοινές παρέες, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κάνει μαζί διακοπές, όπως πέρυσι το καλοκαίρι.

Θυμίζουμε το τρυφερό μήνυμα της Μαίρης στα social media με αφορμή τα γενέθλια του Νίκου Μουτσινά πριν από δυο χρόνια:

«Ο Νικόλας έχει τα γενέθλια του σήμερα και χαίρομαι πολύ που είναι στην ζωή μου και που γίναμε φίλοι, όχι «αναγκαστικά» και για λίγο λόγω δουλειάς, αλλά κανονικά και σε φυσιολογικούς ρυθμούς αφού σταματήσαμε να δουλεύουμε μαζί.

Θα μπορούσαμε να χαθούμε όπως πολύ συχνά γίνεται σε αυτόν τον «χώρο» αλλά εμείς μόλις που είχαμε ξαναβρεθεί από εκείνη την προηγούμενη ζωή… σε ευχαριστώ δημοσίως για τα άπειρα γέλια, από αυτά που στραπατσάρεται η μούρη (βλέπε φωτο), για τα ξενύχτια με κουβέντες και για την έμπνευση!

Σε θαυμάζω για όλη την εξέλιξή σου και σου στέλνω αστέρια. Χρόνια Πολλά Νικόλα!», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Toν Νίκο Μουτσινά και τη Μαίρη Συνατσάκη, τούς συνδέει μία δυνατή φιλία, η οποία έχει αντέξει στον χρόνο.

Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν από πέντε χρόνια με αφορμή την εκπομπή «Ξαναδέστε τους» και έκτοτε είναι αχώριστοι.

Μάλιστα έχουν κοινές παρέες, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κάνει μαζί διακοπές, όπως πέρυσι το καλοκαίρι.

Οι διαδικτυακοί τους φίλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαίρονται να τους βλέπουν μαζί, όπως αποδεικνύουν τα χιλιάδες likes που συγκεντώνουν οι κοινές τους φωτογραφίες κι εκείνοι φροντίζουν να μην τους απογοητεύουν ανεβάζοντας συχνά τέτοιες εικόνες.

Αμφότεροι έχουν μιλήσει δημόσια κατά καιρούς με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλο, ενώ εκτός από προσωπικό επιπέδο αλληλοστηρίζονται και σε επαγγελματικό, αφού το όνομα της Μαίρης Συνατσάκη βρίσκεται πάντα στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους καλεσμένους της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι».

Η Μαίρη Συνατσάκη Στάζει ..ΜΕΛΙ για τον Νίκο Μουτσινά! Toν Νίκο Μουτσινά και τη Μαίρη Συνατσάκη, τούς συνδέει μία δυνατή φιλία, η οποία έχει αντέξει στον χρόνο.

Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν από πέντε χρόνια με αφορμή την εκπομπή «Ξαναδέστε τους» και έκτοτε είναι αχώριστοι. Μάλιστα έχουν κοινές παρέες, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κάνει μαζί διακοπές, όπως πέρυσι το καλοκαίρι.

Θυμίζουμε το τρυφερό μήνυμα της Μαίρης στα social media με αφορμή τα γενέθλια του Νίκου Μουτσινά πριν από δυο χρόνια:

«Ο Νικόλας έχει τα γενέθλια του σήμερα και χαίρομαι πολύ που είναι στην ζωή μου και που γίναμε φίλοι, όχι «αναγκαστικά» και για λίγο λόγω δουλειάς, αλλά κανονικά και σε φυσιολογικούς ρυθμούς αφού σταματήσαμε να δουλεύουμε μαζί.

Θα μπορούσαμε να χαθούμε όπως πολύ συχνά γίνεται σε αυτόν τον «χώρο» αλλά εμείς μόλις που είχαμε ξαναβρεθεί από εκείνη την προηγούμενη ζωή… σε ευχαριστώ δημοσίως για τα άπειρα γέλια, από αυτά που στραπατσάρεται η μούρη (βλέπε φωτο), για τα ξενύχτια με κουβέντες και για την έμπνευση!

Σε θαυμάζω για όλη την εξέλιξή σου και σου στέλνω αστέρια. Χρόνια Πολλά Νικόλα!», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ: ”ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΩ ΠΗΓΑΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΕΙ.”

Ο Νίκος Μουτσινάς πρόσφατα αποκάλυψε την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί, δηλώνοντας ότι έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες, αν και η γραφειοκρατία στέκεται μεγάλο εμπόδιο.

«Έχω ρωτήσει και η διαδικασία λίγο με κόμπλαρε. Είναι πολύ γραφειοκρατία και από ό,τι μαθαίνω προσπαθούν το φέρουν στον ένα χρόνο. Είναι πολλά τα χαρτιά, που είναι βέβαια όλα σωστά και χρήσιμα, αλλά είναι αρκετά.

Μετά κάνεις κάποια σεμινάρια γονέα. Υπήρχε σε μένα αυτή η ανάγκη, τα αγαπάω πολύ τα παιδιά και μου αρέσει να μπορέσω να δώσω κάτι, να μοιραστώ και να μάθω και να αγαπάω.

Δεν είμαι σίγουρος, εντάξει ξέρω αλλά είναι τελείως διαφορετικό. Θέλω να ζήσω λίγο την ατάκα της μάνας μου… όταν θα κάνεις παιδί θα με θυμηθείς».

Toν Νίκο Μουτσινά και τη Μαίρη Συνατσάκη, τούς συνδέει μία δυνατή φιλία, η οποία έχει αντέξει στον χρόνο. Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν από πέντε χρόνια με αφορμή την εκπομπή «Ξαναδέστε τους» και έκτοτε είναι αχώριστοι. Μάλιστα έχουν κοινές παρέες, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κάνει μαζί διακοπές, όπως πέρυσι το καλοκαίρι.

Οι διαδικτυακοί τους φίλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαίρονται να τους βλέπουν μαζί,

όπως αποδεικνύουν τα χιλιάδες likes που συγκεντώνουν οι κοινές τους φωτογραφίες

κι εκείνοι φροντίζουν να μην τους απογοητεύουν ανεβάζοντας συχνά τέτοιες εικόνες.

Αμφότεροι έχουν μιλήσει δημόσια κατά καιρούς με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλο, ενώ εκτός από

προσωπικό επιπέδο αλληλοστηρίζονται και σε επαγγελματικό, αφού το όνομα της Μαίρης Συνατσάκη

βρίσκεται πάντα στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους καλεσμένους της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι».

Ανέκδοτο: Μπαίνει ένας στο σπίτι του και βρίσκει τη σύζυγο με τον υδραυλικό …! Τρελό γέλιο

Αννίτα Πάνια σε Σπύρο Μπιμπίλα: «Δεν με τιμά αυτό που έκανες»