Νίκος Μουτσινάς για Andrew Lambrou – Eurovision: «Έλα μ… στον τόπο σου» (VIDEO)

Τη Δευτέρα (15/5) ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι» όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2023 και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο «4» που έβαλε η επιτροπή της ΕΡΤ στην Κύπρο, την οποία εκπροσώπησε φέτος ο Andrew Lambrou με το τραγούδι «Break a Broken Heart».

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε αυτό το γεγονός με τον δικό του μοναδικό τρόπο, λέγοντας αρχικά: «Έλα μ…ί στον τόπο σου! Τι αλά μπελζίκ, ρε Φώτη; Στο Βέλγιο;».

«Θα ξεφτιλιστούμε στα τόσα χρόνια… Να ‘ναι καλά το παιδί, ο Andrew… Πολύ ωραία η συμμετοχή και η φωνή πολύ ωραία και το παρουσιαστικό και όλα… νερά παντού! Νερά παντού και φωτιά! Επειδή δεν ασχολούμαστε με τα σοβαρά, όπως εκλογές στην Τουρκία ή τις δικές μας, ας ασχοληθούμε με τη Eurovision. Εγώ δεν καταλαβαίνω από πού ορμώμενοι δώσαμε τέσσερις βαθμούς στην Κύπρο και συγκεκριμένα σε αυτό το τραγούδι της Κύπρου. Δεν καταλαβαίνω με ποια λογική.

Πέρα από το γείτονες χώρες που αγαπιόμαστε και δίνουμε δωδεκάρια, έχουμε ακούσει γιουχαΐσματα εκατομμύρια χρόνια και με τραγούδια που μπορεί να μην άξιζαν το 12 σαφέστατα. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δώσαμε 4 στο παιδί αυτό και δώσαμε 12 στο Βέλγιο. Ούτε το Βέλγιο δεν το πίστευε. Κάναμε το εφέ;», αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής, καταλήγοντας: «Ήταν ντροπή! 4 στο παιδί; Δίνεις το τηλέφωνο, δεν δίνεις 4».

Latest

Το δράμα της Δήμητρας Λιάνη: «Με παρενόχλησαν και εμένα όταν…»

Χάζευαν το κορμί της 20χρονες χορεύτριες: Το πραγματικό σώμα της Φαίης Σκορδά στα 43 είναι το όνειρο κάθε γυναίκας