Νίκος Γκέλια: Μιλάω ανοιχτά για τον ρατσισμό που έχω βιώσει λόγω της αλβανικής καταγωγής μου

Ο Νίκος Γκέλια, ο Σαράντος του Μαύρου Ρόδου, συγκλόνισε εχθές τους τηλεθεατές με την ερμηνεία του μετά τη συνάντησή του με την Ελισάβετ.

Ο ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου και μίλησε για τον ρόλο του και τη μεγάλη δημοσιότητα που εισπράττει εξαιτίας της επιτυχίας του Μαύρου Ρόδου.

«Ο Σαράντος Διακοσάββας θα ρωτήσει κάποιον σχετικά με το τι έχει κάνει ακριβώς ο πατέρας του. Η σχέση του Σαράντου με την Γιάννα είναι μια δύσκολη κατάσταση» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Γκέλια.

«Μιλάω ανοιχτά για τον ρατσισμό που έχω βιώσει λόγω της αλβανικής καταγωγής μου, γιατί έτσι μπορώ να τον καταπολεμήσω. Για να κάνω πλακά, στις πρόβες με την Κατερίνα Διδασκάλου, της μιλάω με αλβανική προφορά», είπε.

«Είναι επιλογή μου να κρατάω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», ανέφερε ο πρωταγωνιστής του Μαύρου Ρόδου.

Για την κόρη του είπε: «Προσπαθούσα να μάθω τα λόγια του ρόλου μου και δυσκολευόμουν και η 3χρονη κόρη μου, μου είπε «μάταιος κόπος». Η κόρη μου είναι η αδυναμία μου και με κάνει ό,τι θέλει».

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν, φιλιά και αγκαλιές σε κοινή θέα

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Να τι πραγματικά είπε στον Μπεν Άφλεκ και έγιναν viral στα Grammy (video)