Νίκος Γκέλια: Η συγνώμη προς τον Viggo Mortensen για τη σύγχυση

Μετά τις Κάννες, ο ηθοποιός Νίκος Γκέλιας αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» το επαγγελματικό του background, την αγάπη του για το θέατρο και τα προσωπικά του. Αναφέρθηκε στην αναζήτησή του για την τελειότητα στο ναυάγιο που πρωταγωνιστεί, καθώς επίσης και στον έρωτα και τον τρόπο που συνέβη η περίεργη πρόταση γάμου στη σύζυγό του. Ο Γκέλιας ανέφερε επίσης τη συμμετοχή του στην ταινία Xenia και την παρουσία του στις Κάννες, όπου ζήτησε συγγνώμη από τον ηθοποιό Viggo Mortensen για μια παρεξήγηση. Τέλος, αποκάλυψε πως ανέκαθεν ήθελε να σταθεί μπροστά σε περισσότερες προκλήσεις και να αναπτύξει το ταλέντο του στο χώρο της υποκριτικής.

Ο Γκέλιας τόνισε πως η αγάπη είναι ένα μεγάλο κίνητρο στη ζωή του και πως ο έρωτας πρέπει να αναδεικνύεται με τη σωστή δόση πάθους και συναισθήματος. Αποκάλυψε επίσης πως η πρώτη του επαφή με την υποκριτική ήταν με τη συμμετοχή του στην ταινία Xenia το 2013, που προβλήθηκε στο φεστιβάλ των Καννών. Αν και του έγινε πρόταση για συμμετοχή σε σειρά του BBC μετά τις Κάννες, εκείνος αρνήθηκε λόγω της σταθερής συμμετοχής του σε θεατρική παράσταση στην Ελλάδα.

Τέλος, ο Νίκος Γκέλιας αποκάλυψε ότι χρόνος για τον εαυτό του και τα αγαπημένα του πρόσωπα είναι πολύτιμος, ενώ προσπαθεί να ζει κάθε στιγμή με πάθος και αφοσίωση. Χαλαρώνει παίζοντας με το παιδί του και αφιερώνει χρόνο για να απολαύσει τις μικρές χαρές της ζωής.

Written by admin

Latest

13 άγνωστες και αταίριαστες σχέσεις αγαπημένων διάσημων Ελλήνων που ελάχιστοι γνώριζαν ότι ήταν ζευγάρι

Κωνσταντίος Βασάλος ανοίγει την πυξίδα του με αφορμή την Ελένη Χατζίδου: Το αναμενόμενο ευχαριστώ