Νίκος Αποστολόπουλος: «Πολλοί άνδρες με ερωτεύτηκαν παράφορα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και τον γάμο που είχε κάνει στο παρελθόν σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν».

Σχετικά με τον γάμο του με μια γυναίκα, τη Μιραμπέλ, ο γνωστός σχεδιαστής δήλωσε: «Ο άνθρωπος αυτός ήταν μοναδικός στη ζωή μου και το κενό δεν αναπληρώνεται. Μια πανέμορφη Γαλλίδα που την γνώρισα το 1979 και ήμασταν παντρεμένοι μέχρι το 2008, όταν μπήκε ανάμεσά μας ο θάνατος. Ακόμη και σήμερα την αισθάνομαι παντού τη Μιραμπέλ, επικοινωνώ και μιλάω μαζί της».

Για το αν σκέφτηκε ποτέ να ξαναπαντρευτεί είπε: «Όχι, όχι! Δεν μου δημιουργήθηκε ποτέ αυτή η επιθυμία ξανά».

Για το αν θα αποκαλύψει τη σεξουαλική του ταυτότητα σχολίασε: «Τα εν οίκω μη εν δήμω! Δεν αφορά κανέναν τι κάνω στο κρεβάτι μου. Άλλωστε το δικό μου το κοινό με ακολουθούσε πάντα για τη μόδα. Για τα ρούχα μου, για τα κοστούμια μου. Δεν τους ενδιέφεραν ποτέ τα προσωπικά μου».

Τέλος, για το αν ερωτεύτηκε ποτέ πραγματικά έναν άνδρα, απάντησε: «Όχι μόνο ένας, πολλοί άνδρες με ερωτεύτηκαν παράφορα».

# Μόδα # Νίκος Αποστολόπουλος

Πηγή

Πάολα: «Ο Μπέος είναι φίλος μου και συμφωνώ σε πολλά – Ξενομπάτης ο Κασσελάκης» (VIDEO)

Latest

Κηδεία Κάτιας Νικολαΐδου: Ράκος η Μπέσσυ Μάλφα στο «αντίο» της κολλητής της – Το κόκκινο τριαντάφυλλο και το ξέσπασμα σε λυγμούς (Vid)