Νικολέττα Ράλλη: Απαντά στην Ελεονώρα Μελέτη για το κόψιμο της εκπομπής της

Η Νικολέττα Ράλλη απάντησε στην Ελεονώρα Μελέτη σχετικά με τα σχόλια που ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη ακούγοντας το ρεπορτάζ για το αιφνίδιο «κόψιμο» της εκπομπής της Νικολέττας Ράλλη πρόσθεσε πως η ίδια η Νικολέττα ήταν «απούσα» από την δύσκολη αυτά κατάσταση.

Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη

«Μπορώ να προσθέσω κι εγώ στο ρεπορτάζ γιατί ήρθα σε επαφή με έναν από τους συντελεστές της εκπομπής, είναι ότι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια απ΄ όλα τα μέλη, μπροστά και πίσω από τις κάμερες για το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκαν με ειλικρίνεια και ευθύτητα από τους αρμόδιους για το τι μέλλει γενέσθαι αλλά και γιατί είναι πολύ ψυχραμένες οι σχέσεις τους με τη Νικολέττα Ράλλη. Χαρακτήρισαν τη Νικολέττα απούσα απ’ όλο αυτό», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η απάντηση της Νικολέττας Ράλλη

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Ιnstagram η Νικολέττα Ράλλη απάντησε: «Bγήκε κάποιος και είπε σε πρωινή εκπομπή του Mega ότι υπάρχει πληροφορία που προέρχεται από το cast της δικής μου εκπομπής, ότι όταν μας σταμάτησαν εγώ είχα σχέση τύπου «Ωχού και δεν με νοιάζει».

Μπορεί λοιπόν να αισθάνθηκα μια ανακούφιση για τα λίγα δευτερόλεπτα όταν αντιλήφθηκα ότι δεν ξαναχρειαστεί να διαφημίσω το βραχιολάκι της τύχης που φέρνει τον πλούτο και τον έρωτα. (Την γλάστρα έκανα τότε).

Ξέρω πολύ καλά κι εγώ και αυτοί που με ενδιαφέρουν και τι έκανα και τι δεν έκανα. (αυτό είναι καλύτερο κάποιες φορές)

Και ξέρω ότι δεν ενδιαφέρουν αυτά τα stories την πλειοψηφία των followers μου, αλλά καμιά φορά καλό είναι να υπερασπίζομαι δημόσια τον εαυτό μου παρότι από φύση είμαι “Δεν με ενδιαφέρει και η γνώμη των άλλων”», πρόσθεσε σε επόμενη ανάρτηση.

Γουίλ Σμιθ: Αποκλείστηκε για 10 χρόνια από τα βραβεία Όσκαρ

Σασμός spoiler: Η απόφαση της Αργυρώς που προκαλεί τεράστια έκπληξη στον Σταύρο