Νίκη της Εθνικής Γυναικών και στο 2ο φιλικό

Νίκη της Εθνικής Γυναικών και στο 2ο φιλικό

 

«Δύο στα δύο» για την Εθνική Γυναικών στα φιλικά προετοιμασίας, ενόψει του Ευρωμπάσκετ 2021. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε με 67-51 της Ουγγαρίας στο ΚΓ Χολαργού, έχοντας εμφανώς βελτιωμένη αγωνιστικά εικόνα σε σχέση με τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα. 

Η Αγγελική Νικολοπούλου ήταν η άτυχη της αναμέτρησης, καθώς τραυματίστηκε 3.44 πριν από το τέλος του αγώνα και αποχώρησε. Εκτός 12άδας έμειναν οι Παυλοπούλου, Πανούση και Αναστασοπούλου, ενώ δεν θα συνεχίσουν στην προετοιμασία της Εθνικής η Στέλλα Φουράκη και η Γεωργία Γρηγοροπούλου.

«Ευχαριστούμε την Ουγγαρία για τα φιλικά παιχνίδια», είπε μετά τον αγώνα ο ομοπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Μασλαρινός, και πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε μέσα από αυτούς τους αγώνες να βρούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τον ρυθμό μας και να βελτιώσουμε κάποια πράγματα που χρειάζονται άμεσα διόρθωση. Θεωρώ ότι σε σχέση και με το πρώτο παιχνίδι η άμυνα μας ήταν καλύτερη. Θέλουμε ακόμα βελτίωση στην επίθεση,  στις συνεργασίες μας και χρειαζόμαστε περισσότερη διάρκεια. Είμαστε σε καλό δρόμο και θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Εύχομαι μόνο ο τραυματισμός της Νικολοπούλου να μην είναι σοβαρός».

Τα δεκάλεπτα: 25-11, 39-30, 56-41, 67-51

Διαιτητές: Θεοδωρόπουλος, Στρέμπας, Μηλαπίδης

Ελλάδα (Μασλαρινός):  Σταμολάμπρου 6(2), Μποσγανά, Αλεξανδρή 2, Νικολοπούλου, Σωτηρίου 9(2), Λούκα 6, Σπανού13(1), Χριστινάκη 14(1), Τσινέκε, Δίελα, Φασούλα 17.

Διαβάστε επίσης »

«Βενιζέλεια – Χανιά»: Νικητής ο Φρατζεσκάκης στη σφυροβολία

«Βενιζέλεια – Χανιά»: Νικητής ο Φρατζεσκάκης στη σφυροβολία

treis-kideies-(mia-apo-aftoktonia)-kai-enas-gamos

Τρεις κηδείες (μία από αυτοκτονία) και ένας γάμος