News: Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο twitter … Η μάνα που σκότωσε τα 3 παιδιά της στη Γερμανία – video

Η μάνα που σκότωσε με πανάκια τα 3 παιδιά της και ο ιατροδικαστή που ενώ δεν είχε στοιχεία επέμεινε στην ανθρωποκτονία

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο twitter ένα βίντεο από μία γερμανική εκπομπή που πραγματοποιεί αφιερώματα σε ειδεχθή εγκλήματα. Το συγκεκριμένο επεισόδιο αναφέρεται σε μία υπόθεση στην περιοχή Βιλμάρ στην Έσση της Γερμανίας.

Το 2009 η τοπική κοινωνία συνταράσσεται από τον θάνατο του μικρού Ντένις. Το μωρό πέθανε στον ύπνο του στις 6 το πρωί παρά τις προσπάθειες του πατέρα αλλά και των γιατρών που έφτασαν στο σπίτι.

Ήταν το τρίτο μωρό της συγκεκριμένης οικογένειας που πέθανε από το 2004
Όπως ήταν φυσικό το γεγονός αυτό ενεργοποίησε τις αρχές αφού τρεις θάνατοι βρεφών από τους ίδιους βιολογικούς γονείς ήταν κάτι εξαιρετικά σπάνιο. Στις πρώτες έρευνες των αρχών δεν εντοπίστηκαν σημάδια που να προδίδουν ανθρωποκτονία ενώ και οι γονείς έδειχναν ανάστατοι βοηθώντας τις Αρχές.

Παράλληλα, ο ιατροδικαστής δε βρήκε κάποια ασθένεια που να σχετίζεται με τους θανάτους των τριών βρεφών. Την ίδια στιγμή οι γονείς είχαν παραδεχθεί ότι ήθελαν να κάνουν και άλλα παιδιά… Όλα τα μωρά πέθαναν πριν η μητέρα τους μείνει έγκυος στο επόμενο αδερφάκι τους.

Αποκλείοντας κάθε ιατρική εξήγηση, οι Αρχές κατέφυγαν σε μία απλή στατιστική: τρεις ανεξήγητοι θάνατοι βρεφών στην ίδια οικογένεια ήταν αδύνατον να συμβούν. Δύο και πλέον χρόνια από τον θάνατο του μικρού Ντένις οι έρευνες ήταν στο απόλυτο κενό.

Το μοναδικό στοιχείο που «πρόδωσε» τη μάνα-φονιά
Τότε κλήθηκαν και πάλι οι γονείς για να καταθέσουν για τους θανάτους των τριών βρεφών. Εκείνο που προβλημάτισε τις Αρχές ήταν το γεγονός ότι η μητέρα κατέθεσε ότι ήταν στο μπάνιο την στιγμή που πέθαναν και τα τρία παιδιά της.

Έτσι, οι ντετέκβις πέρασαν στην αντεπίθεση και… την κατηογόρησαν ευθέως ότι σκότωσε τα παιδιά της. Και εκεί ακριβώς η Νατάλια έκανε το μοιραίο λάθος: Άφησε τα συναισθήματά της, για πρώτη φορά, να φανούν.

Όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί, στο άκουσμα αυτής της φράσης έγινε αμέσως νευρική, ενώ ήταν οφθαλμοφανές πως της ανέβαινε η πίεση. Το πρόσωπό της είχε γίνει κατακόκκινο και έχανε τα λόγια της.

Κι εκεί ακριβώς έσπασε… Ο έμπειροι αστυνομικοί οδήγησαν τη μητέρα, Νατάλια Μ., στο να ομολογήσει το έγκλημα αφού οι αρχές κατηγόρησαν την ίδια και τον σύζυγό της. «Ήμουν ολομόναχη σε όλο αυτό», είπε στους ερευνητές.

Όπως ομολόγησε στη συνέχεια, έκλεισε το στόμα και τη μύτη των παιδιών με ένα πανάκι για τα σάλια (σαλιάρα) και περίμενε μέχρι να σταματήσουν να αναπνέουν. Σύμφωνα με όσα είπε ήθελε να τα «κλείσει» όπως το ραδιόφωνο αφού την ενοχλούσαν οι κραυγές τους.

Η 34χρονη μητέρα τελικά καταδικάστηκε σε ισόβια για «ευτελή ηθικά κίνητρα», κάτι που ήθελαν οι ερευνητές να γίνει στη δίκη.

Η Γη της Ελιάς spoiler

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Επεισόδιο 224, 225, 226, 227, 228

Πέντε ερωτήσεις για εσένα που σκέφτεσαι να τα ξαναβρείς με έναν πρώην