Νέλλη Γκίνη: “Με φώναξε για οντισιόν, κλείδωσε την πόρτα και άρχισε να με κυνηγάει

March 17, 2021

Η Νέλλη Γκίνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Love It και αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών, περιγράφοντας τη δική της εμπειρία με σεξουαλική παρενόχληση στην αρχή της καριέρας της. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για την έκτρωση που είχε κάνει στο παιδί του πρώην συζύγου της, Μιχάλη Ζαμπέτα, γιο του σπουδαίου Γιώργου Ζαμπέτα.

“Όλοι ξέραμε κάποια πράγματα, δεν ξέραμε όμως βαθιές ήταν οι ρίζες. Σε προσωπικό επίπεδο, ήταν όταν είχα τελειώσει την Δραματική Σχολή και καλέστηκα από έναν παραγωγό για να κάνω μια οντισιόν σαν μια ενζενί. Και βέβαια, ο κύριος αυτός άλλα πράγματα είχε στο μυαλό του. Κλείδωσε την πόρτα και άρχισε να με κυνηγάει γύρω γύρω. Του τουμπάρισα το γραφείο και έφυγα. Φυσικά και έχω χάσει δουλειές.

Ο χαρακτήρας μου δεν άφηνε περιθώρια για τέτοιου είδους συμπεριφορές. Το έχω πληρώσει αυτό. Αναρωτηθήκατε πόσα χρόνια έχετε να με δείτε σε κάποιο σήριαλ στην τηλεόραση;
Θεωρώ ότι είμαι ένα πολύ χορτασμένο άτομο. Έχω αγαπήσει, έχω αγαπηθεί, θα ήθελα να είχα προλάβει να κάνω άλλο ένα παιδάκι. Ήταν μια από τις εγκληματικές στιγμές μου, είχα κάνει ένα εγκληματικό λάθος.

Όταν βγήκα και είπα για την έκτρωση ήταν για να πω στους νέους ανθρώπους ότι οτιδήποτε και αν συμβεί, ποτέ μην αφήνεστε στην παρόρμηση” εξομολογήθηκε η Νέλλη Γκίνη.

Οι πρώτες δηλώσεις του Πάνου Καλίδη μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το «Survivor»

Ανέκδοτο: Με το δικό του τρόπο …! Τρελό γέλιο