Νεκτάριος Σφυράκης: Η ανακάλυψη του καρκίνου και η μερική νεφρεκτομή

nektarios-sfyrakis:-i-anakalypsi-tou-karkinou-kai-i-meriki-nefrektomi

Ο Νεκτάριος Σφυράκης μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του και την «θεία παρέμβαση» που τον έσωσε.

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα χθεσινά «Μεσάνυχτα», ο Νεκτάριος Σφυράκης, μίλησε για την επαγγελματική «στροφή» που έκανε τα τελευταία χρόνια -εργάζεται ως ασφαλιστής- και αναφέρθηκε σε το πρόβλημα της υγείας του που αποκαλύφθηκε από ένα τυχαίο περιστατικό.

Όπως αφηγήθηκε στην παρουσιάστρια, ο ίδιος δεν έκανε συχνά εξετάσεις αφού ένιωθε καλά και πίστευε ότι ο τρόπος ζωής του -σωστή διατροφή, δραστηριότητα κ.λπ.- του εξασφαλίζουν καλή υγεία. Όμως, ένα στοίχημα στη δουλειά, τον υποχρέωσε να υποβληθεί σε check up.

«Έκανα ένα συμβόλαιο που με έστειλε σε προασφαλιστικό έλεγχο. Σε αυτό το check up τον Οκτώβριο βρέθηκε ένα μόρφωμα ασαφούς προσδιορισμού. Δεν είχα ενόχληση και δεν έκανα έλεγχο γιατί νιώθω πολύ καλά. Έχω υγιεινό τρόπο ζωής χωρίς άγχος… Με στέλνουν για αξονική με σκιαγραφικό και μου δείχνουν έναν καρκίνο που νόμιζα ότι ήταν εξετάσεις πελάτη μου. Είδα στον φάκελο ότι ήταν κακοήθης όγκος κι άρχισα να γελώ και να λέω σοβαρά εγώ; Δεν είχα πυρετό ή πόνο.

»Κάνω μια μίνι έρευνα και μου λένε ότι μάλλον θα μου πάρουν το νεφρό. Μετά με την πιο σύγχρονη ρομποτική μου έκαναν μερική νεφρεκτομή και μέσα σε πέντε ημέρες ήμουνόρθιος να πάρω αγκαλιά τα παιδιά μου. Δεν είχα συμπτώματα και δεν πιστεύω στις συμπτώσεις. Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτός ο έλεγχος ήταν του Θεού το χέρι.»

nees-anases-eleftherias-apo-to-proseches-savvato-–-deite-ti-epanaleitourgei

Καινούριες ανάσες ελευθερίας από το προσεχές Σάββατο – Δείτε τι επαναλειτουργεί

ipa:-se-simeio-kampis-to-repoumplikaniko-komma

Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής: Σε σημείο καμπής το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα