Νεκρή από πυροβολισμούς 30χρονη influencer στη Βραζιλία

Μία γυναίκα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών και influencer από τη Βραζιλία σκοτώθηκε από πυροβολισμούς μπροστά στα μάτια της οικογένειάς της σε ένα περιστατικό που ερευνάται ως απόπειρα ληστείας.

Ο λόγος για την Luanne Murta Jardim dos Santos Martins, η οποία βρισκόταν μαζί με τον σύζυγο και τον δίχρονο γιο τους, όταν ύποπτοι πλησίασαν το αυτοκίνητό τους και άνοιξαν πυρ.

Η 30χρονη δέχθηκε πυρά στον ώμο με την σφαίρα να περνάει στην καρδιά της.

Η Luanne, η οποία μετρούσε πάνω από 350.000 followers στο Instagram και κατέγραφε την απώλεια βάρους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δέχθηκε το θανατηφόρο χτύπημα στο Ρίο ντε Τζανέιρο, το βράδυ της 21ης Μαΐου.

Το θύμα διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Salgado Filho στο Méier, όμως υπέκυψε στα τραύματά της λίγο μετά την μεταφορά της. Η αστυνομία διερευνά το περιστατικό ως απόπειρα ληστείας.

Ο πατέρας του θύματος, Atanael Jardim dos Santos πιστεύει ότι η κόρη του έγινε στόχος. Όπως ισχυρίστηκε, οι δράστες ακολούθησαν την κόρη του πριν ανοίξουν πυρ. «Αυτό δεν ήταν απλώς μια ληστεία. Ήταν ανθρωποκτονία», είπε και συμπλήρωσε «Κανείς δεν πυροβολεί ένα αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα».

Σύμφωνα με αναφορές, οι ύποπτοι πυροβόλησαν πρώτα στο πίσω μέρος του οχήματος προτού βρεθούν δίπλα στο αυτοκίνητο και πυροβολήσουν ξανά.

Ο σύζυγος της Luanne, João Pedro Farche, είπε ότι ο γιος τους ήταν στο αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Στη σελίδα της στο Instagram η 30χρονη μοιραζόταν συμβουλές για τη διατήρηση της φυσικής κατάστασης καθώς και απώλειας βάρους, αφού είχε χάσει πάνω από 42 κιλά.

Δέσποινα Βανδή: Έβαλε μαγιό και κολάζει (φωτογραφία)

Η Αντονέλλα των Kings πιο προκλητική όσο ποτέ