Νεκρή 12χρονη σε πισίνα ξενοδοχείου – Τη ρούφηξε η αντλία νερού


Δωδεκάχρονη κόλλησε στον βυθό πισίνας γιατί οι υπεύθυνοι δεν έβρισκαν τον διακόπτη για να κλείσουν την αντλία νερού

Τραγικό θάνατο βρήκε όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail  η 12χρονη Ρωσίδα Alisa Adamova, που ενώ κολυμπούσε σε πισίνα ξενοδοχείου στο Μπόντρουμ στην Τουρκία έμεινε 15 λεπτά κάτω από το νερό, καθώς μπλέχτηκε στον μηχανισμό κυκλοφορίας και φιλτραρίσματος της πισίνας. Το κορίτσι ανασύρθηκε με ένα κομμάτι της αντλίας κολλημένο στο μπράτσο του. Κλήθηκε ασθενοφόρο που την μετέφερε στο νοσοκομείο, αλλά 11 μέρες αργότερα η άτυχη 12χρονη εξέπνευσε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το χέρι της Αλίσα μπλέχτηκε στον μηχανισμό της πισίνας κάτω από το νερό. Τη «ρούφηξε» κατά τέτοιο τρόπο που παγιδεύτηκε και δεν μπορούσε να βγει στην επιφάνεια για να αναπνεύσει. Τουρίστες και ο πατέρας της προσπάθησαν να την απελευθερώσουν, αλλά η μικρή παρέμεινε αρκετά λεπτά κάτω από το νερό.

Οι παρευρισκόμενοι κατήγγειλαν ότι οι εργαζόμενοι και υπεύθυνοι στο Sunhill Hotel άργησαν να αντιδράσουν γιατί δεν έβρισκαν, όπως αναφέρεται, τον διακόπτη για να κλείσουν το σύστημα της πισίνας. Η καρδιά της μικρής σταμάτησε, αλλά οι νοσοκόμοι που έφτασαν στο σημείο κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή. Δυστυχώς η μικρούλα κατέληξε 11 μέρες μετά το περιστατικό.

Έρευνες διεξάγονται για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη αυτή η τραγωδία με τις ρωσικές αρχές να πιέζουν για τιμωρία των υπευθύνων. Η Αλίσα σύμφωνα με την οικογένειά της ήταν δεινή κολυμβήτρια, αλλά ο μηχανισμός της πισίνας «ρούφηξε» το χέρι της όταν έκανε μακροβούτι στον βυθό της πισίνας, ενώ οι παρευρισκόμενοι κατήγγειλαν ακόμα την απουσία ναυαγοσώστη.

Written by alexandros

Τραγωδία στο Αίγιο: Η άτυχη μητέρα είχε κάνει 4 εξωσωματικές για να αποκτήσει τον μικρό Γιάννη

Πες μου τι ζώδιο είναι, να σου πω τι θέλει ν’ακούσει στο φλερτ