Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Γραικού -Υπήρχαν συνεργοί;

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση δολοφονίας του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού. Οπτικό υλικό από δορυφόρο, πριν και μετά την εξαφάνιση του Επιχειρηματία, το 2016, αλλά και μαρτυρίες, φέρνουν στο φως άγνωστες πτυχές του άγριου εγκλήματος, που συγκλονίζει το Πανελλήνιο.

Η απεικόνιση του δορυφόρου στο τόπου μαρτυρίου και δολοφονίας του κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού, πριν και μετά από την εξαφάνισή του, προσθέτει νέα στοιχεία στην έρευνα, και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο προσχεδιασμένης ενέργειας από τον δράστη. Αυτά τα δορυφορικά στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ».

Ο υποψήφιος διδάκτορας Πολιτικών Μηχανικών Παναγιώτης Τοκμακίδης, αναζήτησε αρχειακό υλικό παλαιότερων δορυφορικών λήψεων, και σταμάτησε στο 2016, χρονιά ενδιαφέροντος για την υπόθεση. Διαπίστωσε πως υπήρχε δορυφορική λήψη, ακριβώς μία ημέρα πριν από την εξαφάνιση του Γραικού στις 2 Νοεμβρίου και τη συνέκρινε με την αμέσως επόμενη λήψη, που πραγματοποιήθηκε στις 17 του μήνα.

Όπως έδειξε ο τοπογράφος- μηχανικός, στην πρώτη φωτογραφία διακρίνεται ένας σκαμμένος λάκκος και μια επίπεδη επιφάνεια από την οποία σύμφωνα με τα ίχνη που διακρίνονται, είχαν περάσει μηχανήματα χωματουργικών εργασιών. Στην επόμενη λήψη φαίνεται πως ο λάκκος έχει σκεπαστεί από έναν τεράστιο όγκο χωμάτων. Εξίσου σημαντικά ήταν τα στοιχεία που προσέθεσε ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης, τεχνικός σύμβουλος που όρισαν τα αδέλφια του Δημήτρη Γραικού, για τα αίτια θανάτου. «Oι κακώσεις ήταν πολλαπλές και θα πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο να συμμετείχαν κι άλλα άτομα και όχι μόνο ο δράστης» τόνισε μάλιστα στον ΑΝΤ1 ο Σωκράτης Τσαντίρης.

Η έρευνα αποκάλυψε ένα ακόμα στοιχείο που κανείς δεν πρόσεξε τις επίμαχες μέρες της εξαφάνισης του άτυχου κτηνοτρόφου. Πολύ κοντά στην μονάδα του εμπόρου όπου έθαψε άνθρωπο και αυτοκίνητο, υπάρχουν κάμερες ασφαλείας των οποίων το υλικό δεν αναζήτησε κανείς!

 

Written by stelios

To Καζακστάν ψηφίζει σήμερα για τον δεύτερο πρόεδρο στην ιστορία του

Θεοχαρόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ εφάρμοσε το μνημόνιο με κοινωνική δικαιοσύνη