Νέα Υπόθεση Αυγενάκη: Καταγγελίες και Αντιδράσεις

Μπροστά σε μια νέα υπόθεση Αυγενάκη είναι η Νέα Δημοκρατία, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον βουλευτή Ξάνθης, Σπύρο Τσιλιγγίρη, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία δημιούργησε επεισόδιο σε τοπικό πανηγύρι.

Την καταγγελία έκανε ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος στο κανάλι Next tv Θράκης – Μακεδονίας προκαλώντας σάλο στην τοπική κοινωνία.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Πάνος Παπαδόπουλος, ο Σπύρος Τσιλιγγίρης φέρεται ότι πρωταγωνίστησε αρνητικά σε γλέντι συλλόγου Σαρακατσάνων το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, φτάνοντας στο σημείο να βρίζει και να απειλεί πολίτες, αλλά και να βάζει μαζί με την παρέα του φωτιά με ουίσκι σε τραπέζι!

Αιτία του ξεσπάσματος του Σπύρου Τσιλιγγίρη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πάνου Παπαδόπουλου, αποτέλεσε η προσέγγιση συγγενικού προσώπου τοπικού “άσπονδου φίλου” του βουλευτή, ενός ντόπιου επιχειρηματία και κομματάρχη.

Ο δημοσιογράφος, περιγράφοντας το περιστατικό με βάση μαρτυρίες, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Πήγε κάποιος να τον χαιρετήσει στον χορό συλλόγου Σαρακατσάνων Εράσμιου και έγινε το έλα να δεις”, με τον ίδιο να περιγράφει όσα εκτυλίχθηκαν, ενώ στη συνέχεια ο Πάνος Παπαδόπουλος έστειλε και δημόσιο μήνυμα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη: “Εφυγε ο κόσμος από το γλέντι. Μαζέψτε τον. Είναι στελέχη με αλαζονεία”, προσθέτοντας: “Να καίγονται ουίσκι και να βάζει φωτιά σε τραπέζια! Αυτό είναι αλαζονεία! Σηκώθηκαν και φύγαν οι άνθρωποι που πήγαν να γλεντήσουν. Είναι τσαμπουκάς της εξουσίας”.

Written by admin

Άννα Μάσχα: Αναγνωρίζει το Λάθος της Για την Αρνηση της σε Σειρά

Η εφορία απομακρύνει την περιουσία του διάσημου τραγουδιστή