Νέα Σμύρνη: Αναβλήθηκε για την Παρασκευή 14-5 η δίκη του 22χρονου επιδειξία – Τι λέει ο δικηγόρος του

nea-smyrni:-anavlithike-gia-tin-paraskevi-14/5-i-diki-tou-22chronou-epideiksia-–-ti-leei-o-dikigoros-tou

Στο εδώλιο θα καθίσει και πάλι την ερχόμενη Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021, ο 22χρονος φοιτητής ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή. Ο νεαρός κατηγορούμενος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, ζήτησε αναβολή από το Αυτόφωρο Μονομελές προκειμένου να προσέλθουν να καταθέσουν μάρτυρες και οι παθούσας.

«Το δικαστήριο έκανε δεκτό σήμερα το αίτημα της υπεράσπισης για αναβολή προκειμένου να συγκεντρωθούν και όλα τα στοιχεία για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη» είπε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Γιώργος Μυταλούλης. Μάλιστα, συμπλήρωσε σχετικά με δήλωση που φέρεται να έκανε ο νεαρός κατηγορούμενος περί «βίτσιου να ακολουθεί ωραίες γυναίκες», ότι δεν έγινε ποτέ. «Θέλω να αναφερθώ σε μια δήλωση που φέρεται να έκανε ότι το «έχει βίτσιο να ακολουθεί ωραίες γυναίκες», δεν υπάρχει πουθενά και δεν έχει καταγράφει» είπε.

Ο φοιτητής συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη μετά την καταγγελία κοπέλας, την οποία ακολούθησε «με το μόριο έξω» καθώς εκείνη έμπαινε στην πολυκατοικία που διαμένει στη Νέα Σμύρνη. Η νεαρή κοπέλα δημοσιοποίησε βίντεο στα social media από κάμερα ασφαλείας της πολυκατοικίας και έτσι οι αστυνομικές αρχές τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Στη συνέχεια, βέβαια, έγιναν κι άλλες καταγγελίες εναντίον του από άλλα θύματά του που τον αναγνώρισαν.

Ο 22χρονος νεαρός που φέρεται να κυνήγησε με το μόριό του έξω τη νεαρή γυναίκα στην Νέα Σμύρνη εμπλέκεται πίσω από τρεις παρόμοιες περιπτώσεις που σημειώθηκαν σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Ακρόπολη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο περιπτώσεις τον Αύγουστο, η μία στο Π. Φάληρο σε βάρος 24χρονης και η άλλη στην Ακρόπολη σε 22χρονη. Η τρίτη υπόθεση αφορά την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας εις βάρους 28χρονης στη Νέα Σμύρνη, τον Σεπτέμβριο 2020. Και οι τρεις γυναίκες τον αναγνώρισαν.

Νέα Σμύρνη: Οι καταθέσεις που «καίνε» τον 22χρονοΝέα Σμύρνη: Για τέσσερις από τις οκτώ καταγγελίες θα δικαστεί αύριο ο επιδειξίας- Το ενδεχόμενο παραπομπής του για δύο κακουργήματα

stratiotikopoiisi-nisiou-sti-thalassa-tis-notias-kinas-pros-anaschesi-tou-pekinou-etoimazoun-oi-filippines

Στρατιωτικοποίηση νησιού στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας προς ανάσχεση του Πεκίνου ετοιμάζουν οι Φιλιππίνες

Ιταλία: 23χρονη Ιταλίδα έλαβε κατά λάθος έξι δόσεις του εμβολίου Pfizer-BioNTech

Ιταλία: 23χρονη Ιταλίδα έλαβε κατά λάθος έξι δόσεις του εμβολίου Pfizer-BioNTech